Sunday, March 22, 2015

A!urea - in ton cu cele mai hot tendite de moda in primavara 2015!

Se spune ca tendintele sunt trecatoare, stilul ramane! Cu toate astea, ne place sa urmarim ultimele trenduri in materie de fashion, sa tinem pasul cu moda si sa ne completam garderoba, in fiecare sezon, cu piese must have. Iar daca reusim sa alegem acel item inedit care sa se plieze pe propria personalitate, sa ne vina bine, dar sa respecte si cerintele din moda, atunci, cu siguranta, vorbim de o investitie buna. 

Iata ce nu trebuie sa iti lipseasca din garderoba, in primavara 2015:

1. Imprimeul inflorat - este printre cele mai ravnite trenduri ale acestui anotimp. Asta pentru ca moda anilor '70 revine in forta, dar se reinventeaza! Astfel, este vorba de o abordare mai subtila a decadei. Imprimeul floral poate fi regasit pe rochia A!urea din organza, cu tutu turqoise detasabil. O poti purta la un cocktail party, sau poti atasa tutul pentru a da startul unei nopti disco. Truc a!iurit: pantofii A!UREA pot avea o funda la spate din materialul rochiei. Imprimeul floral iti va face primavara mai frumoasa!






2. Bulinele - vazute pe toate podiumurile de moda in acest sezon. Fie ca vorbim de cele monocrome sau modele, e clar ca ai nevoie de un obiect vestimentar imbulinat. Noi iti propunem o rochie rosie cu imprimeu polka, care sa te duca cu gandul la diva Marilyn Monroe, accesorizata cu un colier de perle si o pereche de stiletto A!urea. 



3. Fusta petrecuta - un item care va face furori in randul pasionatelor de moda. Este extrem de sexy, dar daca o asortezi cu o camasa alba si un pantof cu toc mic, atunci poate fi purtata si la birou. Combin-o si cu un T-shirt si o pereche de incaltari sport pentru un look casual. Un mic sfat este de a nu folosi pantofi extrem de decupati deoarece ii va da un aspect un pic vulgar. Propunerea noastra: stiletto Atelier A!urea care pot fi comandati in orice nuanta. 



4. Fusta midi - un item usor de purtat, daca tii cont de cateva reguli. Vei arata senzational intr-o fusta midi cu influente vintage. Acestea se pot purta cu crop-topuri, cu camasi din jeans sau bluze din materiale fluide. Daca pui in picioare si pantofi cu toc inalt A!UREA, vei arata extrem de senzuala, oriunde alegi sa mergi.  


Daca iti e greu sa selectezi piesele potrivite pentru tine sau nu ai timp, specialistii A!urea iti vin in ajutor. Ceea ce trebuie sa stii este ca la A!urea totul incepe cu o programare in showroom, iar povestea continua cu alegerea tinutei dorite in functie de stilul tau, cu alegerea sau conceperea perechii de pantofi care sa se plieze perfect pe piciorul tau, include si consiliere vestimentara si de styling gratuite si continua cu o cafea unde vom povesti si vom afla impreuna mai multe despre stilul tau vestimentar. Tot ceea ce se vede in imagini poate fi regandit in functie de nuanta preferata. 
La A!urea ne dorim sa intelegem fiecare clienta si sa ii oferim tinute pentru silueta si personalitatea ei. Ne dorim sa devenim cele mai bune prietene a!urite, deoarece Atelier A!UREA inseamna, inainte de toate, femei fericite, care vor lucruri speciale dar accesibile si nu isi doresc sa poarte aceeasi rochie ca altcineva, asa cum se intampla cand cumperi haine, pantofi sau accesorii din magazinele de masa. Iti propun sa ne cunoastem mai bine si sa imi dai de veste cand vrei sa intri in universul A!UREA! :)








LIVRARE GRATUITA 
Timp de livrare oriunde in tara: 10zile
A!urea Showroom: Str. Galita 25, Bucuresti
Telefon: 
0733 303 038 / 0742 125 222 (whatsApp activat)


Wednesday, March 18, 2015

Cinderella si-ar fi dorit pantofii A!UREA !

Ati visat vreodata la povestea Cenusaresei si la cat de frumos ar fi sa existe o Zana Buna care sa va transforme intr-o clipita tinuta, machiajul si accesoriile, astfel incat sa straluciti? 
Cu siguranta fiecare femeie are acest vis, fie ca a gasit deja printul, fie ca inca il mai cauta cu speranta. Iubirea e mai complicat sa apara fix cand o doresti, dar partea cu schimbarea este posibila la Atelier A!UREA!




Poate va vine greu sa credeti, asa ca va invit cu drag sa ma vizitati in showroomul A!UREA, sa povestim despre o schimbare de look, sa scotocim impreuna prin cufarul de comori a!urite pentru a va gasi tinuta perfecta si modelul dorit de pantofi, unicat si special creati pentru piciorul vostru, cu pictura sau aplicatiile alese, asa cum se potriveau perfect Cenusaresei pantofii de cristal. Iar daca nu aveti timp pentru a trece pe acasa dupa serviciu, echipa A!UREA va ajuta sa va transformati intr-o aparitie remarcabila, perfecta pentru orice tip de eveniment. Va oferim consiliere vestimentara, trucuri de styling si idei despre o schimbare in garderoba. O sa va spun un secret: pana si pila de unghii se poate gasi in lumea A!UREA, asa ca puteti sa va relaxati si sa va bucurati de lucrurile minunate care vi se intampla. De restul ne ocupam noi!



Sa revenim putin la pantofii pe care,cu siguranta, chiar si Cinderella si i-ar fi dorit. Ceea ce trebuie sa stiti despre pantofii A!UREA este ca sunt altfel, asa cum nu exista in niciun alt magazin, sunt realizati din dorinta de a face lumea mai frumoasa sau la cererea celor care ne provoaca cu tot felul de idei. De altfel, Atelier A!urea este si primul brand romanesc care a folosit pictura manuala pe pantofi.  Modelele sunt unicat, iar cele deja existente pot fi realizate in diferite nuante si in combinatia preferata. Fie ca sunt pictati manual, cu aplicatii sau cu diverse texturi din piele, acestea se pot combina a!urea cu rochii, fuste si bluze. Putem pune pe pantof chiar o fundita din materialul rochiei sau picta acelasi model pe ambele itemuri. Cert este ca nimic din ce veti purta nu va fi plictisitor si ca veti intoarce capetele! Asa cum Cenusareasa a uimit toata multimea la bal, asa se va petrece si cu cele care aleg sa poarte A!urea.




Cu putina imaginatie putem pune la cale chiar si propriul design de pantofi. Alegeti modelul, calapodul, tocul, culoarea, designul, iar A!UREA iti va realiza perechea dorita. Cuvantul de ordine este calitate, deoarece atat cusaturile, materialele, dar si aplicatiile sunt impecabile. Nici legat de pret nu trebuie sa va ingrijorati! Acestea pornesc de la 220RON pentru sandale/balerini/pantofi fara toc si cresc in functie de materialul folosit. Stiletto A!urea sunt 280RON, iar botinele de primavara doar 320RON.






CONCURS!
Ca orice Zana Buna a!urita, nu pot incheia inainte de a va oferi un cadou. Am 3 vouchere a cate 50 de lei pe care le puteti folosi la comandarea unei perechi de pantofi Atelier A!UREA. Pentru aceasta va provoc sa postati o poza pe Instagram cu hashtag-ul #pantofipictatimanual, de azi pana duminica, ora 23:59, in care sa imi aratati varianta voastra creativa care sa ilustreze povestea pantofului pierdut a Cenusaresei. Cele mai inspirate idei vor fi selectate si premiate. In plus, le vom invita la un ceai in showroom-ul A!UREA pentru o sesiune foto inedita! Mult succes si creativitate!



La final, am o singura intrebare: ce pantofi crezi ca si-ar fi ales Cenusareasa? :)

LIVRARE GRATUITA
Timp de livrare oriunde in tara: 10zile
A!urea Showroom: Str. Galita 25, Bucuresti
Telefon: 
0733 303 038 / 0742 125 222 (whatsApp activat)


Tuesday, March 10, 2015

Iubesc sa port Tricourile A!urea!


Iubesc sa traiesc, sa simt, sa creez, sa ajut femeile cu sfaturi in ceea ce priveste tinuta lor, sa le imbrac intr-un mod a!urit, iubesc sa fiu, iubesc sa iubesc! Asa s-a nascut si colectia "Iubeste Romaneste" si odata cu ea tricourile despre care imi doresc sa va vorbesc astazi. Povestea lor e simpla, dar la fel de frumoasa si tine de imbinarea unor elemente moderne cu cele traditionale. Tricourile A!urea, fie ca sunt cu maneca lunga sau scurta, fie ca sunt albe sau negre, sunt definite de originalitatea mesajelor. Va pot intregi minunat tinuta, dar sunt si un cadou special. Daca aveti persoane dragi care sunt peste mari si tari, va asigur ca vor tresari de emotie daca vor primi un astfel de dar inedit.



Tricourile din colectia "Iubeste Romaneste" sunt fabricate din bumbac si imprimate prin decupare cutter-plotter. Imprimeul nu iese la spalat, dar recomand a fi spalate la masina, la o temperatura de maxim 40 de grade si sa evitati contactul cu fierul de calcat. In plus, vin ambalate in pungi a!urite din hartie colorata in culoarea t-shirtului, iar in pachet exista si o surpriza dulce. Pretul acestora este de 65 de lei, dar daca comandati un numar mai mare, putem gandi un discount.



Sper ca fiecare tricou a!urit pe care alegeti sa il purtati sa va lumineze ziua si mi-ar placea sa imi dati de veste cu o postare pe Facebook sau Instagram, cu hashtagul: #iubesteromaneste

Pupici a!uriti!

P.S. Exista si varianta pentru domni, cu mesajele: "Iubesc Romaneste" si "Iubesc o romanca".

Comenzi: 
Mesaj pe Facebook - aici!
Telefon: 0733.303.038 / 0754.451.462

Fotografii: Raluca Antuca
Model: Camelia Capitanu




Tuesday, March 3, 2015

O a!urita sau un designer intr-o lume A!urea!



Prietenii spun despre mine ca sunt o a!urita, dar eu as spune ca sunt o femeie care a luptat pentru visul ei de a deveni designer, intr-o lume atat de a!urita. Pare simplu si deloc a!urea, dar cu toate astea a fost nevoie de ani de zile pentru a ajunge aici. Asa ca azi am decis sa va povestesc mai multe despre mine: Cristina Ivan si sa va las sa patrundeti in universul meu.


Sa incepem, asadar, povestea! In 2007 am decis sa demisionez dintr-o corporatie si sa merg pe un alt drum. Pasionata de stil, m-am orientat catre corpuri de iluminat, pantofi personalizati si styling de moda. Ma regaseam in toate cele 3 pasiuni si simteam ca se imbina frumos, fiecare fiind o alta reprezentare a frumosului. Asa a pornit la acea vreme naiveDesign, un proiect prin care am creat in laboratoriul propriu tot felul de lampi din materiale reciclate sau obiecte atipice (teluri, nasturi). Imi amintesc cu drag de regandirea sistemului de iluminat din localul LaScena si expozitia din Casa Miclescu Bossy initiata de OAR.


In 2010, impreuna cu doua prietene foarte dragi, am lansat Atelier A!UREA. Acest concept inseamna atunci un twist armonios intre piese vintage-retro si accesorii contemporane sau invers. Simteam ca asta lipsea Bucurestiului la acea vreme si ca femeile isi doresc sa experimenteze mai mult. In 2012 Atelier A!urea participa la "Sofia Design Week" in urma alegerii Puma Romania ca si designer care sa faca live tricouri si genti personalizate. In 2013 am fost invitata de agentia Starcom sa sustin creativitatea tinerilor si sa ii inspir in a si-o dezvolta. In acelasi an, am gandit defilarea cu tematica retro din cadrul lansarii Geta Voinea Salon. 



In 2014 am facut parte, in calitate de costume designer, din echipa de productie a reclamei internationale "Instrumentarium", Finlanda. Tot aici am gandit si un photo shooting cu tinute dedicate pentru diverse stari.


La finalul lui 2014 s-a intamplat marea schimbare atat pentru mine, dar si pentru A!UREA. Am decis sa regandesc acest brand, iar astazi A!UREA inseamna haine si incaltaminte create sub propriul brand. Ceea ce posibil ca ati observat este ca A!UREA nu tine cont de anume tendinte, ci se adreseaza femeilor care isi doresc o tinuta speciala, care adora pantofii in toate formele si culorile si care se simt bine cu ele insele. Ceea ce poate nu stiti este ca, daca vii la A!UREA, o sa ma bucure sa iti ofer cateva idei de styling, idei despre o schimbare de look si vom gasi impreuna outfitul ideal care sa se plieze pe personalitatea ta. Imi poti scrie oricand sau putem programa o intalnire la showroom (Galita 25), asa ca te astept sa pasesti alaturi de mine in lumea A!UREA!



Dincolo de aparitii in media, de colaborari, de evenimente si proiecte, mai presus de toate acestea sunteti voi cele care purtati A!UREA. Imi doresc sa va simtiti minunat in tinutele a!urite si sa descoperiti obiecte vestimentare si pantofi pe care sa ii iubiti si sa simtiti ca va reprezinta!

Pupici a!uriti!

Contact: 0742.125.222 (Whatsapp) sau 0733.303.038 (Telefon).