Thursday, April 30, 2015

O pereche de pantofi – 3 ţinute

Ne place în mod excepţional să ne jucăm cu texturi şi culori pentru a crea ţinute cât mai excentrice şi interesante, menite să întoarcă capetele privitorilor.

Asortăm în mod ciudat o pereche de tenişi albi la o rochie de seară. Tenesii sunt versatili şi chiar marii designeri ai lumii au spus că se poate. Deci trecem la acţiune şi îi asortăm la orice, de la ţinute cu dress code black ţie la rochia de nuntă, uitând cumva de ţinutele sport la care ne gândim că cel mai bine se potrivesc o pereche de stilettos.

Deşi combinaţiile ciudate sunt la mare căutare, nu toate combinaţiile sunt fericite. Ideal ar fi să urmărim tendinţele momentului şi ceea ce propun specialiştii în domeniu, dar şi să potrivim încălţările activităţii pe care urmează să o facem. Este destul de greu alergi la maraton într-o pereche de stilettos, nu crezi?

Ne-am gândit să va propunem trei ţinute la care să asortăm o singură pereche de pantofi.
O pereche de pantofi roşii Minnie Style.


1.O pereche de pantofi roşii îţi pot oferi o evadare din rutină zilnică şi îţi pot transformă radical ţinută office de zi cu zi. O fustă nude, de tip creion lungă până la genunchi, asortată cu o cămaşă albă din mătase sau orice alt material fuid şi minunăţii pantofi roşii. Te vor face să te simţi că o adevărată profesionistă şi regina a stilului. Accesoriile trebuie să rămână minimale, o pereche de cercei discreţi şi o geantă neagră simplă sunt mai mult decât suficiente.



2.Pentru o petrecere pretenţioasă, la care ai dress code “cocktail”, poţi realiza uşor o ţinută demnă de ţinut minte folosind cea mai clasică rochie care o ai în dulap, celebra “little black dress”. Condiţia de baza este însă că rochia să depăşească linia genunchilor. Un colier statement din pietre negre, un clutch preţios golden şi perechea de pantofi roşii. Nu ai cum să greşeşti cu această combinaţie rafinată şi sofisticată în acelaşi timp.
3.Pentru o seară în club tot ce trebuie să faci este să asortezi perechea de pantofi roşii unei rochii negre mulată pe corp, de preferat dintr-un material preţios. Un clutch negru silver te va scoate imediat din încurcătură şi va completă frumos ţinută. Tot ce mai ai nevoie este un zâmbet larg şi bună dispoziţie.

Tuesday, April 28, 2015

Tips & Tricks – Cum scoatem din anonimat tinutele office

Fiecare dintre noi adoră să fie unică şi specială, dar când trebuie să mergi la birou, nimic nu este mai dificil decât să te îmbraci conform codului office şi să îţi exprimi personalitatea în acelaşi timp.

Ţinutele de birou pot părea uneori o uniformă pe care trebuie să o porţi de luni până vineri, culori serioase, fuste creion, cămăşi şi sacouri. Culori precum roşu sau portocaliu solar nu îşi au locul şi nici imprimeurile haioase nu se regăsesc în ţinutele office. Seriozitatea este cuvântul de baza.

Nimic mai adevărat, dar regulile sunt făcute pentru a fi încălcate, sau cel puţin ocolite.

O ţinută compusă din fustă creion neagră, cămaşă bleu ciel şi sacou negru, poate fi uşor scoasă din anonimat cu o pereche de stilettos într-o culoare caldă, pictaţi manual sau cu accesorii interesante. Regulă “fără imprimeuri” nu se aplică şi atunci când vorbim despre pantofi.
Poţi să îţi îmbunătăţeşti ţinuta folosind că accesoriu o eşarfă colorată. O eşarfă pătrată de dimensiuni mici poate fi purtată “stewardess style” legată cu un nod mic într-o parte. O eşarfă de tip şal, de dimensiuni mai mari, poate fi înfăşurată larg în jurul gâtului astfel încât să formeze falduri largi. Îţi va da un aer şic şi sofisticat.
De asemenea, pentru a ieşi din anonimat, poţi folosi coliere statement. Colierele de mari dimensiuni care au făcut furori încă din anii trecuţi, sunt accesorii ce transformă orice ţinută banală într-un adevărat spectacol. Alege coilere handmade, din materiale naturale sau reciclabile pentru a da o notă cu adevărat personală ţinutei tale.