Monday, May 11, 2015

6 trucuri care te fac imediat să pari mai slabă

Combină bleumarin cu negru

Bleumarin este una dintre culorile foarte bine reprezentate pe catwalk anul acesta. Combinanta cu clasicul negru este super chic şi face orice silueta să pară mai subţire.

Foloseşte o curea în talie

Cureaua este uşor de introdus în aproape orice ţinută, defineşte vizual talia, subţiază şi lungeşte silueta. De asemenea, cureaua îţi poate transformă instant ţinută, adăugând un plus de culoare sau stil.


 Încearcă pantalonii cu talie înaltă

Pantalonii cu talie înalta transformă instant orice silueta. Definesc talia şi lungesc picioarele. Purtaţi cu platforme, pantalonii cu talie înaltă te vor face să pari slabă şi înaltă.

Totul într-o singură culoare

Outfit-urile ce se bazează pe o singură paleta de culori sunt extrem de flatante indiferent de formă pe care o are corpul tău. Fie că optezi pentru pantaloni sau fustă, sacou sau jachetă, alege toate piesele din aceiaşi paleta şi mergi pe culori neutre, gri, bleumarin, crem. Silueta ta va părea mult mai subţire.


 Dungi verticale

Iluzia optică care funcţionează de fiecare dată – dungile verticale. Investeşte în tricouri, fuste, pantaloni ce au imprimate dungi verticale pentru a crea impresia de înalt şi subţire. Funcţionează de fiecare dată.


Nu uita de stilettos nude

Primăvară asta nu trebuie să îţi lipsească din dulap o pereche de stilettos nude. Sunt perfecţi indiferent de combinaţia vestimentară şi crează instant impresia de alungire şi subţiere a piciorului.