Thursday, February 26, 2015

Shooting-ul A!URIT da startul primaverii!


Sunt indragostita iremediabil de primavara, chiar daca vine cu tot felul de astenii. Ador zilele cu soare, faptul ca purtam din nou pantofi si tinute a!urite, ca alegem culorile in detrimentul nuantelor reci, ca ne gandim la o schimbare de look si, mai ales, la rearanjat garderoba. Si mai stiu ca voi, la fel ca mine, va bucurati de noul sezon mai mult atunci cand aveti alaturi oameni dragi. Fie ca este vorba de mama, prietena cea mai apropiata sau, poate, de o colega, nu cred ca exista un cadou mai frumos in zilele care vin curand si care celebreaza femeia, precum o zi petrecuta impreuna. Si nu orice fel de zi, ci una cu un shooting a!urit si o mie de clipe pe care vi le veti aminti peste ani.



M-am gandit ca in weekend-ul 7-8 martie sa va dau intalnire la ARTea, ceainaria mea preferata, pentru a intra impreuna in jocul pe care vreau sa vi-l propun. Este vorba despre un pachet complet care cuprinde: shooting, sesiune de styling, consiliere in ceea ce priveste lookul tau, noua colectie Atelier A!urea - Iubeste Romaneste, pantofii pictati manual A!UREA, dar si povesti la un ceai. In plus, daca vii insotita de un grup de femei, primiti si un cadou: un CD cu poze de colectie de la shooting.


Alaturi de mine va fi, ca de fiecare data - Camelia Capitanu si al sau zambet fermecat. Din experienta sa atat in televiziune, dar si ca blogger, Cami va contribui la crearea unei atmosfere perfecte pentru fotografiile in care veti fi surprinse in cadrul sedintei foto. Mizam pe naturalete, pe emotii si stari pe care speram sa le traim impreuna!

”Cele mai frumoase fotografii sunt cele in care te porți natural, firesc, cand iti exprimi emotiile si starile asa cum te simti tu cel mai bine! Atunci, nici nu conteaza daca zambesti, te incrunti sau te
strambi la cameră, pentru ca va iesi oricum o fotografie ce spune o poveste despre tine, care iti va aduce mereu zambetul pe buze atunci cand o vei revedea!” (C.C.)





Programul pentru shootinul A!urit ce se desfasoara la ARTea, este: 12:00 - 20:00. Intrarea se face doar pe baza de rezervare telefonica: 0733 303 038/0745 451 462, dar puteti sa ne scrieti oricand si pe Facebook - aici!

Toate aceastea la un pret de 150 de lei persoana pentru un grup de 5-10 persoane, pentru grupuri de 3-5 persoane: 250 lei/pers. Prețul pentru o persoană este de 350 lei. Daca exista o gasca de fete a!urea mai mare de 10 persoane, atunci negociem si tariful. 
Surpriza! Ofera cuiva acest pachet, apoi veniti impreuna si beneficiati de un pret special: 600 Lei.


In cadrul Shootinului a!urit veti putea gasi si produsele Konjac Sponge, o gama de bureti 100% vegetali, minunati pentru curatare a tenului. Fiecare participanta va primi un cadou Konjac in ton cu personalitatea sa!

Sa va spun un secret: ultima data am organizat o petrecere de burlacite in acest mod... si inca se mai vorbeste despre acea seara, asa ca sper ca v-am dat o idee de cadou inedit pentru Ziua Femeii sau pentru o zi de nastere inedita! :)

P.S. Domnilor, cred ca iubitelor voastre le-ar placea un astfel de dar special!






No comments: