Wednesday, August 5, 2015

Stilettos in or out în 2015?



Prin toate blogurile de fashion începând cu primăvara 2015 am citit că stilettos au fost detronaţi ba de nu ştiu ce tip de sandale, ba de moda pantofilor urâţi, ba de alte trenduri trecătoare.

Am fost întrebată dacă pantofii atât de iubiţi în ultima perioadă (dintodeauna aş îndrăzni a spune însă eu) chiar nu mai sunt un must have. Ei bine, la fel ca şi the little black dress, stilettos sunt la fel de actuali şi vor fi multă vreme de aici înainte. Chiar dacă sezonier vor apărea şi alte stiluri, pentru o petrecere simandicoasă, un eveniment important, pentru atunci când vrem să fim şi să ne simţim sexy, cu o pereche de stilettos nu vei da greş.



La fel cum pot co-exista the little black dress şi toate celelalte din fiecare sezon, la fel şi pantofii stilettos pot co-exista cu platformele, cu sandalele gladiator, cu tocurile groase etc. O pereche de pantofi stilettos nude sunt o investiţie care merită. Pot fi purtaţi cu orice şi sunt potriviţi pentru orice ocazie, mai puţin la garden party când este mai greu de purtat tocuri :)


Fie că îţi compui o ţinută pentru birou, o ţinută de zi sau o ţinută de seară, fie că mergi la un eveniment important sau în club, o pereche de stilettos nude te vor scoate întodeauna din încurcătură.


 

 

No comments: