Monday, August 2, 2010

Noul boutique, Atelier Aiurea, lumineaza promenada

Atelier Aiurea, noul boutique din zona boema a Bucurestilor de altadata, si-a aprins firma luminoasa pentru prima oara in data de 27 aprilie, ora 11 a.m, pe Str. Covaci nr. 19 (colt cu Str. Sepcari). Pana acum plimbarile prin centrul vechi insemnau doar restaurante, cafenele si terase, ceea ce ii lipsea pentru a aduce parfumul cartierului parisian fiind locurile pentru impatimitele modei. Acum Atelier Aiurea deschide drumul sesiunilor de shopping de placere. Atelier Aiurea nu este un simplu magazin de haine si accesorii vintage, este un spatiu in care extravaganta westwoodiana, eleganta coco si rafinamentul eternei Audrey se imbina spectaculos si totodata firesc cu noile tendinte ale unor creatori autohtoni in ascensiune. Aici este locul in care noul este dorit, vechiul apreciat, bizarul intrigant, iar pretul acestora unul just, cum numai o fashionista poate face diferenta dintre o piesa veritabila al unui creator celebru si o haina frumoasa prêt-a-porter. De la amenajarea vitrinei pana la designul interior, totul a fost gandit ca un spatiu de inspiratie ce poate conduce la redefinirea stilului propriu prin melanjul de stiluri vestimentare, accesorii si decoratiuni interioare. Iar pentru ca stilul evolueaza, magazinul se reinventeaza si el, rafturile sale schimbandu-si semnaturile de designer in mod constant.
Si pentru placerea de a fi creativ vine natural dupa orele de munca, spatiul este deschis pana seara tarziu, iar de vineri pana duminica programul este prelungit pana la ora 24.00. Magazinul va tine pasul cu toate evenimentele culturale ale orasului, astfel ca o data cu noaptea muzeelor sau zilele orasului, programul de functionare va fi similar acestora.
Nouveau. Ancient. Bizarre. Beau... Atelier Aiurea
Persoana de contact:
Cristina Ivan
Telefon: 021 311.33.18
Mobil: 0742.358.523/0733.303.038
Pentru mai multe fotografii cu tinute aiurite si alte noutati click AICI

3 comments:

Vladimir said...

Salut, mi se pare foarte interesant blogul tau, inscrie-l pe http://www.enterclick.ro pentru a primi vizitatori unici si trafic, tot ce trebuie sa faci e sa accesezi de 2 ori pe zi toate site-urile din sistem si vei primi pentru fiecare vizita facuta celorlalti una de la ceilalti catre tine.

Comfy RO said...

Interesant blog. Felicitari?

simplyme said...

Chiar daca comentariul tau se termina cu o intrebare, iti multumim pentru inceputul lui! :)