Thursday, April 21, 2011

Castigatoarele aiurite ale paradei BohoAiurea


Ei bine dragi aiurite,


Dupa cum bine stiti, pe 10 aprilie am fost boho ! Si ne-a placut tare mult.. Villa Rodizio a integrat foarte bine spiritul boho in cadrul celui mai chic targ organizat de Diana si Alina de la AbFab, fetele ce au trecut pragul targului au fost boeme, pastelate, vesele si originale in tinute, dar si in atitudine, drept urmare a fost o placere sa ne petrecem duminica in compania lor, va sa zica a voastra :)

Si daca nu ati uitat din ultimul nostru post, tinem sa va amintim ca Atelier Aiurea a fost cu ochiul pe cele mai inspirate tinute, asa incat in cadrul acestei noi postari, suntem incantate sa va prezentam cele mai boho|aiurite outfituri captate de catre noi.





Ne bucuram cand descoperim o noua abordare de stil vestimentar, iar la targul AbFab am avut parte din plin de abordari diferite si pline de originalitate ! Alaturari funky, dar si delicate cu contraste inedite de imprimeuri, culori vii, pasteluri si nude-uri, toate ne-au fost perindate in fata ochilor, parca fascinate de imaginatia voastra plina de idei :)

Unele dintre voi ne-ati incantat cu look suav si plin de poezie, imbracat in culori luminoase, altele cu un look wild, tropical, completat de imprimeuri inspirate din natura, iar cele mai multe ati optat pentru stilul mix to match, prin care ati incropit un outfit la mijloc de drum intre doua stiluri diferite, pe care ati reusit sa le armonizati placut, astfel incat rezultatul final a fost unul demn de blitz si blitzul, la randul lui, entuziasmat de captura ;)















Voi toate, care va veti regasi in pozele de mai sus, sunteti asteptate incepand din acest moment, timp de 15 zile, cu reduceri de 50% la toate articolele A!urea, no limit !

Noi va asteptam cu usile boutique-ului larg deschise, pe ritmuri de funky jazz, pentru a descoperi noi combinatii aiurea de cromatica, textura, viziune si stil :)


PS: Avem in gand un nou proiect pentru street look, dar pentru mai multe detalii urmeaza sa revenim cu un nou post. Stay tunned ladies !

Pana la urmatoarea parada aiurea, va imbratisam cald si va asteptam sa mai degustam printre tinute vintage in coltul aiurit din Covaci colt cu Separi, zis si Atelier Aiurea.

No comments: