Monday, February 16, 2015

Iubește Românește de Dragobete



A!urite dragi,

Va marturiseam acum cateva zile ca voi lansa o noua colectie de pantofi a!urea by Atelier A!UREA. In cele din urma, dupa saptamani in care am facut tot felul de planuri, iata ca va pot dezvalui ca pe 24 februarie se intampla minunea. Si nu este vorba doar de pantofi pictati manual sau tinute ce poarta semnatura a!urea, ci de multe alte surprize special gandite pentru voi impreuna cu Camelia Capitanu, care va fi si gazda acestui eveniment.

De Dragobete, Iubeste Romaneste, alaturi de A!UREA si de invitati speciali, incepand cu ora 19:00, la ceainaria ARTea din Bucuresti! Cand pui laolalta gatit, moda si arta, cu siguranta ca iese o frumoasa poveste de iubire. Asa ca va provoc sa fiti acolo si, poate, seara de Dragobete va deveni inceputul unei noi povesti de dragoste a!urite.



Ce v-am pregatit mai exact: un moment de live cooking show in care Capitan in Bucatarie va prepara delicatesele ce le veti gusta de-a lungul serii (Iubim sa gustam!), o noua colectie A!UREA pregatita sa o probati si sa o admirati, impreuna cu pantofii pictati manual, consiliere vestimentara si tips & tricks pe tot parcursul evenimentului (Iubim sa purtam!): o poveste de dragoste impartasita de un cuplu celebru (Iubim sa iubim!), precum si 3 momente artistice foarte dragi noua: actorul Aureliu Surulescu va interpreta rolul Dragobetelui, acompaniat de violonistul Sabin Penea, care ulterior se va alatura Vioricai Pintilie pentru a ne incanta cu cantece vechi romanesti in ritm de bossa nova (Iubim sa traim!).

Daca si voi Iubiti Romaneste, va astept cu mare drag! Si inca ceva: accesul se face doar pe baza de rezervare. Pretul biletului este de 45lei/pers, iar in acesta este inclus meniul oferit pe tot parcursul serii. Pentru un grup de 4 persoane, beneficiezi de o reducere de 25% . Va asigur insa ca nu veti regreta aceasta alegere si ca veti trai o seara memorabila! :)



Ne vedem de Dragobete la ARTtea!

Evenimentul pe Facebook: aici!



No comments: