Monday, July 27, 2015

Cum să porţi “the little black dress”

Cum să porţi “the little black dress”

Există un motiv foarte bun pentru care ţinuta “all black” este de departe favorita tuturor celor îndrăgostiţi de fashion, şi asta pentru că “all black” este super chic.
Rochie midi neagră, cu inserţii de dantelă pentru un plus de feminitate, stilettos negri lucioşi, plic negru de dimensiuni mari, o coafură lejeră şi eşti gata. Poţi purta ţinuta aceasta la o multitudine de ocazii, de la petreceri sofisticate la o ieşire cu fetele, o poţi purta într-o după amiază însorită dar şi într-o seară de ieşit în club. Versatilitate şi stil într-o ţinută uşor de purtat şi încă şi mai uşor de accesorizat.
Vrei să ieşi puţin din tiparul “all black”? Adaugă un simplu, dar extrem de eficient, strop de culoare prin schimbarea unui singur accesoriu. Încearcă un plic roşu, fucsia, argintiu sau auriu, sau încearcă o perche de pantofi într-o culoare neon. Ţinuta se va transforma instant. Trebuie să ai însă grijă să schimbi doar un singur accesoriu, ales în culoarea potrivită este mai mult decât suficient :)

Pentru a alungi picioarele, trucul este sa porti stilettos sau sandale in culori nude. O rochie neagra de lungime medie, un plic in orice culoare il preferi si o pereche de sandale sau pantofi nude te vor asigura ca vei fi o aparitie de neuitat. Daca plicul ales este intr-o culoare tare, il poti face piesa centra a tinutei si restul accesorilor le vei alege minimalist.



Şi dacă tot suntem la minimal, o altă idee de succes pentru atunci când alegi să porţi “micuţa rochie neagră” este să mergi pe de-antregul cu stilul minimalist. O rochie de lungime medie neagră, simplă şi mulată pe corp, accesorii minimaliste şi părul prins fie în coadă de cal fie în coc te vor face să pari firavă şi diafană. 

Pentru cele rebele, o rochie neagră are nevoie de o jachetă de piele, bucle rebele şi un plic cu inserţii metalice. Nimic nu strică mai tare curaj decât o rochie de cocktail accesorizata cu o geacă de piele. Efectul de “ştiu ce este fashion” garantat.








No comments: