Wednesday, January 5, 2011

Cum de unde? De la A!UREA :)


De unde inchiriem rochia de Anul Nou

de Aura Clara Marinescu (aura.marinescu@adevarul.ro)


O rochie retro cu spatele gol, o rochie sexy cu bretele sau una sobra cu accesorii sunt variantele vestimentare pentru seara de Revelion. Daca nu va permiteti o tinuta nou-nouta, designerii si firmele specializate au o oferta pentru ultima petrecere: rochia de imprumut.


De la salonul Crila Fashion puteti inchiria rochii aduse din Italia, ce apartin unor marci renumite: Pierre Cardin, Class, List, Vivaldi. Gasiti 180 de rochii unicat, cu masuri cuprinse intre 36 si 54. Tarifele de inchiriere variaza intre 150 si 650 de lei pentru rochiile lungi de seara. De asemenea, la Elitemariaj, rochiile sunt de mai multe categorii, atat pentru evenimente exclusiviste, cat si pentru petreceri intre prieteni. Pretul de inchiriere pentru o rochie vaporoasa este de 200 de lei, iar marimile disponibile sunt S si M. Daca vreti sa fiti in centrul atentiei in seara dintre ani, o rochie Tony Bowls se imprumuta cu 1.400 de lei.

Creatoarea de moda, Romanita Iovan ofera spre inchiriere o rochie cu prêt unic: 500 de lei.

Rochii de Oscar la alegere


“Clientele vor incheia un contract la atelier, pentru ca rochia trebuie returnata dupa 48 de ore. Daca se intarzie, exista si penalitati”, spune creatoarea. Rochiile de lux ale Romanitei au preturi intre 4.000 si 8.000 de lei. Doamnele care vor sa iasa din tipare pot apela si la agentia Zeynep, care inchiriaza replica ale rochiile putate pe covorul rosu de staruri de la Hollywood. Va puteti imbraca la fel ca Heidi Klum sau Jennifer Lopez, comandand o tinuta din colectia Celebrity Dress Replica. “Inchiriem rochite ale celor mai cunoscuti designeri din lume, ca Mori Lee, Morgan & Co, Joli Prom, Sheri Hill, Bary Jay, La Femme si multi altii”, este anuntul pe site-ul firmei La Novia. Preturile variaza in funcite de modelul ales.

Tinuta festiva pentru ultima petrecere a anului poate fi vintage, asa ca poti apela la hainele avangardiste sau retro imprumutate de la Atelier A!UREA. Preturile pornesc de la 80 de lei si primiti si sfaturi de asortare.

Trebuie sa stiti ca inchirierile se fac de obicei cu 24-48 de ore inaintea petrecerii, iar, daca rochia este patata, arsa sau decolorata, la returnare se plateste 10% din valoarea ei.

No comments: