Monday, March 7, 2011

Atelier A!UREA la V for Vintage Flower Power


Vino la mult ravnitul eveniment din weekend sa iti cream intr-o clipita tinuta aiuristic de accesibila :) Si nu uita! Pregateste-te de la un prim pas pentru sfaturi vestimentare la pachet, zambete pe umerase, povesti de pus la gat, precum si alte surprize croite sa te incante :D

Concret, Atelier A!UREA este pregatit sa va intampine pe 12 si 13 martie la Sala Dalles intre orele 12:00 - 19:00 cu delicatese proaspete de la hot cookies pana la tinute si mai hot! :) La antreu va oferim accesorii asezonate cu dantela, margele din portelan pictat, figurine metalice cu priviri sticloase si multa imaginatie care poate inveseli pe loc. Colectia Funkish A!UREA are si ea cateva personaje demne de un prim... fel :) asa ca Spanish Guitar sau Mary Poppins' Umbrella isi au rolul lor in toata aceasta placere a gusturilor! Iar aroma felului principal este adusa pe aripile vantului de faldurile Rochiei unicat cu imprimeuri furate din Gradina Secreta. Un desert retro binemeritat il vei purta de aceasta data la... urechi!


Daca ti-am deschis apetitul pentru toate aceste specialitati atent alese, te asteptam sa gusti din aroma standului A!UREA si sa castigi o tinuta croita dupa chipul si asemanarea ta! Valoarea voucher-ului este de 150lei. Se vor oferi si alte 5 vouchere in valoare de 50lei! Asa ca, veniti, vedeti, probati, iar la achizitionarea oricarei aiureli completati formularul de pus in bol. Pe 13 martie la ora 19 si un minut cele 6 castigatoare vor primi de la noi un apel vesel :)
Succes si va asteptam cu drag la V for Vintage Flower Power ce ne deschide o primavara mult asteptata!

No comments: