Tuesday, March 15, 2011

Un efect ‘aiurea’ de primavara !


In sfarsit a venit primavara, cu alaiul ei de 'aiureli', in adevaratul sens al cuvantului, nu doar pe calendar! Pe mine ma incanta anotimpul asta, zau asa! Odata cu venirea primaverii incep sa ma simt din nou inspirata. Ficare raza de soare este un motiv, fiecare pom inmugurit aduce dupa sine un zambet cald, orice floare primita in acest anotimp, pur si simplu imi coloreaza ziua!

Tot acest buchet adunat ma inspira.. si sunt convinsa ca aceasta aroma se raspandeste in tinutele pentru care optez pe zi ce trece. Intr-un mod natural, incerc subit o noua combinatie cromatica plina de culoare, care imi pune in evidenta fie irisul radiant al ochilor sau suvite rebele a caror reflexii sunt mereu schimbatoare -datorita luminii calde a soarelui, fie obrajii imbujorati,principal vinovat facandu-se din nou distinsul domn, de ceva vreme in vise dorit, soarele :)

Primavara ma reinventez, stiu ca suna cliseistic, insa sta in natura fiecareia dintre noi ca odata cu venirea acestui luminos anotimp, satule fiind dupa o iarna parca infinita si mult prea friguroasa, sa fim nerabdatoare sa revenim la hainute flu-flu, vesele si colorare. Cred ca ni s-a intamplat cel putin o data, ca inca din luna lui Faurar sa incepem treptat a ne gandi la lejerele tinute de primavara, in care pata de culoare sa ne inveseleasca tinuta cat ai clipi, insa sa nu putem veni in intampinarea acestei dorinte, pentru ca afara inca sunt minus 3 grade si de parca n-ar fi de ajuns- codul galben de ninsoare apare cumva de nicaieri pentru urmatoarele 4 zile, desi ne notasem constiincios in agenda ca ‘maine’ urmeaza sa fie Martisorul!

Mie una mi se intampla o chestie foarte ciudata (de vreo 3 ani consecutiv) imediat cum primavara da primele semne, simt un chef nebun sa port verde in toata splendoarea lui: verde crud, verde intens.. toate nuantele vii de verde :) Si imi place sa-l combin fie cu crem, fie cu orice nuanta pamantie, iar intamplator poate si c-un dram de auriu. Mi se pare ca in felul acesta port si eu o mica particica de natura vie in aproprierea spiritului meu.









Chiar sunt curioasa… pentru voi, care sunt culorile care va inspira la primele semne de primavara !?


Odata cu venirea primaverii deja ne putem pune creativitatea la incercare. Totul este permis, avem la indemana imaginatia, ramane doar sa ne lasam invaluite de mireasma ei! Lasati-o sa preia controlul, caci sunt sigura ca isi va face ‘rolul’ demn de covorul vostru verde ! Si totusi, in cazul in care aveti nevoie chiar si de cel mai nevinovat si "aiurit" sfat in materie de
Eu cu ce ma-mbrac primavara asta !? nu uitati ca noi, fetele din echipa A!UREA, va asteaptam cu nenumarate sugestii scoase din 'tipare' ..pentru ca nici Atelierul Aiurit, de pe strada Sepcari, n-a fost ocolit de primavara, asa incat avem o sumedenie de idei bune si nebune pentru ca acest inceput de sezon sa fie croit pentru plimbari primavaratice, pe promenada Bucurestilor de altadata :)

O primavara de poveste aiurita va doresc si pupici de ghiocei, pana data viitoare!

Kek & Echipa Aiurita

Recomandari melodioase:

Caro Emerald - Stuck

Alexandrina - Printre Flor
i


No comments: