Wednesday, April 6, 2011

Duminica asta suntem Absolutely Boho Aiurea !


Aviz aiuritelor,


Duminica aceasta, care pica in insorita zi de 10 Aprilie, avem neastamparata placere de a va invita la targul de fashion&vintage “Be Boho, Be Fabulous” by Absolutely Fabulous, eveniment pus la cale, cu foarte mult entuziasm, de catre Diana Enciu si Alina Tanasa, locatia fiind boema Villa Rodizio.

Atelier A!urea nici nu concepe sa lipseasca de la un eveniment ca acesta, motiv pentru care ne-am pregatit serios si ne-am facut temele din timp, spre a veni in intampinarea voastra cu multe tinute Boho Aiurea Style.

O parte din tinutele noastre boho le-am ilustrat in shootingul nostru - Boho|Aiurea, iar pe restul va asteptam sa le descoperiti personal la targ :)












Ce inseamna Boho in viziunea Aiurea !?


In primul rand cand A!urea se gandeste la boho deja isi inchipuie o explozie de culoare, imprimeuri, combinatii iesite din tipar, toate spre a te teleporta intr-un univers nonconformist, asa cum este si Universul Aiurea :)

Nonsalant boho “fura” ce ne place mai mult din indie, hippie, afro, ethno si le aduce laolalta spre a creea tinute pline de personalitate, pe care totusi le purtam cu o naturalete iesita din comun.













Cu ce surprize va asteptam la acest targ !?


Pentru ca deja am avut un proiect axat pe street look cu revista Glamour Paris, unde am fost sustinute de catre fetele de la AbFab, ne-am gandit sa mergem mai departe cu aceasta colaborare si pentru targul “Be Boho, Be fabulous”.

Si ar trebui sa incepem prin a spune ca vom avea “antenele” bine arcuite pentru a descoperi cele mai interesante tinute boho, pe care le vom tinti cu ochiul aiurit si captura pe aparatul nostru foto, urmand ulterior ca pozele voastre sa fie publicate atat pe pagina noastra de facebook, cat si pe blog.

Rasplata pentru curajul si placerea de a fi cu adevarat boho, catre toate domnitele fotografiate de catre noi (ale caror poze vor fi impartasite pe paginile oficiale ale Atelierului A!urea) este metamorfozarea pozelor in vouchere cadou, cu 50% reducere la toate produsele aiurite, timp de 15 zile din momentul publicarii fotografiilor voastre :)

Asa ca tot ce trebuie sa faceti este sa fiti boho la AbFab pe 10 Aprilie si sa inspectati pozele aiurea, pentru a va regasi in ele.


Va asteptam in coltul A!urea impreuna cu Veronica Biliboc (cea care a creat coloratele benzi si fustele tu-tu special pentru A!urea Boho shooting), sa ne facem de cap duminica asta, intr-o atmosfera nonconformista, dar boema, asigurata de Absolutely Fabulous :)



Cand !? Duminica, 10 Aprilie, incepand cu orele 11 si finalizand cu ora 7 seara.

Unde !? La Villa Rodizio, domiciliata pe Str. I.L. Caragiale nr 32 (langa Gradina Icoanei)

De ce !? Pentru ca si tu iti doresti sa-ti petreci o duminica atipica, inconjurata de contraste ispititoare si un mix de culturi laolalta.

4 comments:

Veronica Sticlaru said...

Deci pozele sunt absolut fabuloase! Kek, esti suuuper!

Kek said...

Iti multumesc frumos pentru complimente Vero, in numele intregii echipe A!iurea! Acum ca ai asistat si tu la shootingul nostru, ai vazut cat ne amuzam intre duble :P
Te mai asteptam cu drag !

Cristina Ivan said...

:) da da, ne simtim foarte bine una cu cealalta si amandoua in spatiul a!urea. de aici vine zambetul lui Kek care se poate regasi in fiecare fotografie, fie de se afla uneori in sclipirea din ochi! lucky i met you, mi dear Kekut

Kek said...

de cand am luat parte la fenomenul a!urea stiu sigur ca n-as mai putea trai fara ! Si uite cum peste nici 3 saptamani se face 1 an ..un an in care am trait fiecare secunda cu o pasiune si nebunie, pictate in culori ametitoare.. de fiecare data mai intense :) lucky to live "aiurea" with you Cristinici :)