Thursday, February 12, 2015

Pantofi aiuriti cu personalitate si poveste!


Astazi m-am gandit sa va impartasesc despre marea mea iubire, o pasiune eterna care se reinventeaza de fiecare data, ia o noua forma, o alta culoare, urca, coboara, isi schimba pielea, dar... naravul ba! De cand ma stiu ador pantofii, fie ca sunt cu talpa plata, fie cu toc cui. Totusi, recunosc ca sunt innebunita dupa cei personalizati, care ma fac sa ies in evidenta oriunde i-as purta.

Cam asa a venit si ideea de a crea pantofi a!uriti: din dorinta de a avea ceva special, dar si pentru ca nu gaseam nimic care sa imi satisfaca toate cerintele. Astfel in anul 2006 am pornit timid aceasta aventura. Nu vreau sa sune a lauda, dar va pot marturisi ca am fost prima pe piata de pantofi din Romania care a venit cu acest concept: pantofii personalizati. La inceput foloseam aplicatii, apoi am colaborat cu diversi artisti pentru a oferi posibilitatea prietenelor A!UREA de a avea pantofi cu pictura manuala.

Anii au trecut, iar in 2015 ma bucur sa va prezint o intreaga colectie de pantofi pictati manual marca Atelier A!UREA, de diverse forme si in varii culori. Puteti alege din peste 200 de mostre de piele, ii puteti personaliza dupa propria imaginatie (nume, data, simbol, logo), pot fi pictati sau accesorizati cu funde, paiete, perle, in functie de modelul si materialul tinutei tale. Pantofii sunt realizati din piele 100%, au finisaje perfecte si atent verificate. Va anunt aici in premiera ca pe data de 24 februarie se va lansa o noua colectie, inedita, despre care va voi da curand detalii. Imaginile reprezinta un teaser care sper sa va bucure privirile.




A!UREA iti ofera mai mult decat o pereche banala de incaltaminte. Pantofii a!uriti sunt realmente o bucurie. Sunt ideali pentru momentul cand devii mireasa, poti scrie pe talpa un mesaj personal; pentru evenimete precum botez cand poti comanda o pereche pictati in culorile botoseilor celui mic; sau pentru evenimente cu fast unde cu siguranta nu iti doresti sa porti o pereche pe care ai putea sa o intalnesti la tot pasul. Eu, impreuna cu echipa A!UREA, oferim consiliere gratuita privind calopodul piciorului si alegerea modelului potrivit oricarei ocazii, iti dam idei de styling si suntem alaturi de tine in cele mai frumoase momente.

Am si un concurs pentru prietenele a!urite: lasa un comentariu la acest post in care sa spui de ce iubesti pantofii, da un share acestui articol pe profilul tau pentru a impartasi bucuria A!UREA alaturi de prietenele tale si poti castiga o pereche de stiletto personalizati manual, cu toc de 8/10/11 by A!UREA. Concursul se desfasoara in perioada 12 - 14.02.2015, ora 23:59, iar castigatoarea va fi  extrasa cu random.org si anuntata ulterior pe pagina de Facebook Atelier A!UREA. Mult succes!




Oricine calca pragul A!UREA revine si se indragosteste de acest univers a!urit, unde se intampla minuni cu pantofi pictati, se scriu povesti si se leaga prietenii. Paseste si tu!

Mai multe poze puteti gasi aici:

https://www.pinterest.com/atelieraiurea/stilettos-by-aurea-concept/
https://www.pinterest.com/atelieraiurea/pantofi-pictati-manual-aurea/
https://www.pinterest.com/atelieraiurea/hand-painted-aurea-shoes/
https://www.pinterest.com/atelieraiurea/aiurea-shoes-ss-2015/


Pentru a stabili o intalnire in showroom ma puteti contacta fie telefonic: 0733 303 038, fie pe WhatsApp: 0742 125 222.








114 comments:

Unknown said...

Fiecare fata iubeste pantofii! cum sa nu ii iubesti? Pentru mine reprezinta acel ceva care poate face ca o tinuta simpla sa devina speciala. Uneori imi ia mult mai mult timp sa aleg pantofii potriviti, decat sa aleg tinuta. Poate ca suna prea pretentios, dar cred ca pantofii pot spune foarte multe despre tine ca persoana, prin felul in care pasesti, prin siguranta, prin atitudine.

Anonymous said...

De ce iubesc pantofii?
Pentru starea pe care acești ți-o dau, pentru blândețea cu care te pot scoate din monotonie. Dacă vreau să fiu o femeie puternică și să eman acest lucru în jur, pantofii cu toc sunt alegerea.
Dacă vreau să fiu ca o zână și să calc firav printre razele de soare, îmi pun balerini. Dacă vreau să fiu femeia care îl înnebunește, fără să am altceva pe mine, o altă pereche de pantofi cu toc reprezintă combinația ideală.
Eu sunt o multitudine de stări, iar pantofi mă ajută să exprim cu fiecare zi câte o stare :D

Mickey Niga said...

pentru ca sunt unici, delicati si cei mai frumosi :)

Andreead said...

Iubesc pantofii pentru ca "give a woman the right shoes and she can conquer the world".

Unknown said...

pentru ca sunt punctul unei tinute :) ne definesc!

Unknown said...

Pantofi...o a doua personalitate :) prea frumosi si prea putini intotdeauna; mereu alaturi de noi indiferent de moment. ii iubesc, da!
!!

Unknown said...

Pantofii sunt cei care pot da personalitate oricărei ținute, oricât de banale. Trebuie să își reprezinte purtătoarea, să îi confere încredere și confort, punându-i în același timp în valoare celelalte piese vestimentare. Pantofii sunt exact ca prietenii cei mai buni; trebuie să știi cum să ți-i alegi ca să nu te lase la greu :)

Unknown said...

Pantofii... o a doua personalitate:) mereu alaturi side by side. true love

Unknown said...

O femeie nu poate exista fără pantofi! Iar vorba "Da-mi o pereche de pantofi cu toc și voi cuceri lumea" e cât se poate de adevărată. Când ai senzația că lumea se prăbușește, pune-ți ia-ți "prietenii" cu tine și vei privi altfel lucrurile! :)

Unknown said...

"Da-i unei femei o pereche de pantofi cu toc si va cuceri lumea!" Nimic mai adevarat! Femeia zilelor noastre nu poate exista fara pantofi. Cand simti că lumea ta se prabuseste, ia-ți "prietenii" cu tine și vei privi lucrurile altfel. :)

Unknown said...

Bigamia este interzisa, dar un harem al pantofilor este complet legal.Poti avea cati pantofi iti pofteste inima!

Unknown said...

O pereche de pantofi personalizati scot din anonimat orice tinuta si o pereche bine aleasa schimba starea de spirit. Pantofii ma fac mereu fericita!

Gurgu Violeta said...

Pantofii iti transforma limbajul corpului si atitudinea. Te ridica atat fizic cat si emotional.

Unknown said...

Cred că cei doi cromozomi feminini XX reprezintă de fapt o pereche de pantofi. Îi avem în sânge, e normal să îi iubim și să vrem tot mai mulți. Probabil că până și Eva și-a făcut singură pantofi.. din frunze și bețe. Ăsta ne e destinul.. :))

Unknown said...

Pentru mine pantofii reprezinta o pasiune, o iubire . De fiecare data cand imi achizitionez o pereche de pantofi imi dau seama ca sunt o "arma" a noastra, a femeilor. Datorita pantofilor ma simt mai puternica, mai atragatoare , am mai multa incredere in mine.
Share:
https://www.facebook.com/cristina.pieptea/posts/1002045383142415?pnref=story

Unknown said...

Metaforic pantofii pot insemna viata, tristete,dar si bucurie. Pe malul Dunarii, la Budapesta, au ramas doar pantofii evreilor care au fost impuscati si aruncati desculti in apa. Iubesc pantofii cu toc, purtati de domni la marsul "Walk a Mile in Her Shoes". Altfel spus, iubesc pantofii pentru ca acestia sunt o declaratie fie de nemurire, fie de feminitate, fie de razvratire, fie de...

Amalia Stefanescu said...

Pentru ca ne înaltă la propriu și la figurat, ne fac feminine și încrezătoare. Pentru ca exprimă parte din personalitatea fiecăreia și completează perfect ținutele unei Lady. Personal, pentru sentimentul de încântare după ce ii cumpăr și-mi vine să dorm cu ei în picioare de dragi ce îmi sunt.

Miercuri said...

Pentru ca: selfie, togethie, shoefie!

Unknown said...

Pantofii pentru mine sunt accesoriile pe care le asociez cu feminitatea, care iti reflecta personalitatea si sunt statement-ul tau catre lume. In pantofii potriviti te simti mai increzatoare, mai sigura pe tine si te fac te simti pregatita pentru a pasi pe drumul catre implinirea propriilor vise!

simonelus said...

iubesc pantofii pentru ca sunt sexi ! si pentru ca ii putem colectiona!

cristina said...

Pantofii potriviti ne pot transforma o zi banala intr-una extraordinar de buna.. incep prin a-ti schimba dispozitia, ai crede ca termina prin felul in care arati cand ii porti.. dar NU. Povestea cu o pereche de pantofi nu se termina niciodata, este o continua transformare ;) De asta ii iubesc!

Unknown said...

Pentru ca ma...incalta, ma rasfata, ma iubesc, ma AIUREAsc.

Unknown said...

Cum sa nu-i iubesti??
Sunt preferatii mei din toata garderoba, as cheltui si ultimul ban pentru perechea perfecta de oantofi, sunt absolut innebunita dupa pantofi si am destul de multe perechi, dar nici unii personalizati, grozava treaba, felicitari!!
Sincer, iubesc pantofii pentru tot ce sunt ei, ma simt feminina si iubita in ei, ma simt eu, ma simt fericita!

Unknown said...

Iubesc pantofii, pentru ca ii iubesc. Pentru ca pantofii definesc o femeie, pantofii definesc starea ei de spirit, definesc pofta ei de viata si definesc respectul de sine. Pantofii sunt precum fondul de ten: poti iesi din casa fara un blush aplicat sau fara rosu pe buze dar fara fond de ten nu prea se poate daca vrei sa arati macar ingrijita daca nu WOW! Asa este si cu pantofii: bluza poate fi de 3 ani la tine in dulap, fusta poate nu o fi ultimul racnet din nu stiu ce colectie dar daca esti incaltata in niste pantofi de calitate, care sa aiba un calapod bun, o lucratura executata cu simt de raspundere si o alura sic atunci vei arata de milioane...milioane de priviri admirative!

Unknown said...

Adevarul este dupa cum a spus si Bette Middler ” Da-i unei fete pantofii potriviti si va cuceri lumea”. Pantofii, sunt iubire si pasiune intr-un singur produs. Ei completeaza o tinuta, ei ne fac mai inalte, ei ne dau incredere in noi si curajul de a pasi mandre

anca ioana said...

Cum sa nu iubesti Pantofii. Ei intregesc tinuta noastra de zi cu zi. Te chinui ore intregi sa te imbraci si daca nu ai pantofii potriviti, nu ai rezolvat nimic.

Unknown said...

I ❤️👠!! Pentru ca te influentează, te schimba si te transforma!! Poți deveni cu ajutorul lor, elegantă, seducătoare sau inocenta! 😁

Unknown said...

Iubim pantofii pentru ca asta ne este in sangele nostru feminin.

Unknown said...

II iubim pentru ca sunt sexi. Pentru ca ii putem colectiona si pentru ca adauga o doza de indrazneala in tinuta noastra de zi cu zi. Iubim pantofii pentru ca inspira schimbare, iar noi iubim schimbarea in fiecare zi. Si ii mai iubim pur si simplu, n-avem nevoie de un motiv anume. :)

Techiu Lidia said...

Pantofii sunt cartea de vizita a unei femei : senzualitate, atractie, mister ! E ' imbracamintea ' perfecta care te scoate din anonimat .

Anonymous said...

Iubesc pantofii mai mult decat orice alta piesa vestimentara. Poate face dintr-o tinuta ori un dezastru ori o opera de arta.

Unknown said...

...pentru că nu pot să calc lumea în picioare(le goale)!

Unknown said...

Pt ca pantofii inobileaza piciorul femeii !

Madalina C said...

Ador pantofii pur si simplu, deoarece atunci cand ii port imi dau mai multa incredere in propria persoana.

The Modern Duchess said...

Ii iubesc pentru ca imi ofera mai multa incredere in mine, dar si pentru faptul ca o pereche buna de pantofi te scoate din anonimat si spune mai multe despre tine decat orice alt accesoriu.

Unknown said...

“...pantofii sunt facuti pentru ca femeia sa poata calca lumea in picioare intr-un mod elegant...” ; dupa parerea mea este cea mai buna afirmatie !

Unknown said...

Uneori e dragoste la prima vedere, alteori e dragoste eterna. Nu poti sa treci pe langa ei si sa nu-ti imaginezi cum ii calci in picioare.
Eu daca incalt o pereche de pantofi cu toc inalt ma simt mai femenina si mai puternica.
"nu stiu cine a inventat tocurile inalte, dar femeile ii datoreaza foarte mult!"
Marilyn Monroe

apophis said...

Pentru ca: "It's not easy being a Princess...but hey...if the shoe fits;)

Unknown said...

Pentru ca sunt adevaratul accesoriu care te pot face sa te simti ca o printesa

otilia said...

Tot timpul îmi spun că nu-mi trebuie pantofii ăia... e a nșpea pereche și oricum n-am unde să-i port., că tot orașul e un șantier, și numai tenișii mă mai salvează. Și totuși... îi cumpăr, fiindcă știu că or să-mi facă ziua mai frumoasă într-o... zi. Și atunci... cum să nu iubesc pantofii? (da, da, știu, unde deschizi o ușă prin casă cade câte o cutie)

Ilinca Gavrila said...

Pentru ca putine lucruri se compara cu bucuria de a avea pantofi noi, mai ales din accea care intorc capul fetelor pe strada :P

Yulya said...

Iubesc pantofii pentru ca ma fac sa ma simt mai sexy mai increzatoare mai sigura pe mine iar voi faceti niste minunatii de pantofiori

Yulya said...

iubesc pantofii pentru ca ma fac sa ma simt ma sexy,mai increzatoare mai sigura pe mine iar voi faceti niste minunatii de pantofiori i love it

Unknown said...

Da/i unei femei pantofii potriviti si va cuceri lumea. De aceea...�� shoes

Mirela Niculai said...

Vreau pantofi indragostiti.. sau de printesa.. sau..
Am reusit performanta sa imi cumpar 10 perechi de pantofi intr-o luna
Mai trebuie sa detaliez obsesia mea?

cosopt said...

totul incepe cu pantofii :)

Unknown said...

cunoasteti sentimentul acela de incredere in sine cand simti ca poti trece peste orice obstacol? ei bine, asta simt eu cand port o pereche de pantofi eleganti cu toc. Imi dau increderea ca pot depasii limitele oricarei situatii.. si e magic!!!

Unknown said...

Iubim pantofii pentru ca ii putem colectiona. Si pentru ca sunt sexi. Ne pot schimba total tinuta pentru ca adauga doza de indrazneala in tinutele noastre de zi cu zi.

dalisa.elena said...

Iubesc pantofii pentru ca sunt femeie, pentru ca ne definesc, pentru ca ne fac sa fim Noi...

Gabriela B. said...
This comment has been removed by the author.
Gabriela B. said...

De ce iubim pantofii? Pantofii completeaza tinuta unei femei, ii ofera o atitudine de femme fatale...Panatofii potriviti pot scoate din anonimat o tinuta banala si pot reprezenta de cele mai multe ori purtatoarea acestora...Datorita pantofilor mai ales a celor cu toc ne simtim atragatoare, increzatoare in fortele proprii, puternice, dar totodata si firave, sensibile si feminine...

Anonymous said...

Pentru ca nu se poate fara ei....

Unknown said...

Iubim pantofi pentru ca e specific pachetului cromozomial XX :)) O pereche de pantofi "aiurea" poate transforma orice tinuta banala in una de efect.

Unknown said...

Iubesc pantofii pentru ca ma fac fericita!

Mihaela Cojocaru said...

Pentru mine, pantofii reprezinta "machiajul" meu. Atata timp cat ma regasesc in pantofii pe care ii port, am incredere deplina in mine, indiferent de situatie! :)

Unknown said...

Sunt femeie, deci IUBESC pantofii. Perechea potrivita iti da mai multa incredere in tine si completeaza orice tinuta.

littlestar said...

Iubesc pantofii pentru ca ei te completeaza. Pantofii fac parte din tinuta ta si spun ceva despre tine. cu ei incep calatoriile cele mai frumoase si tot cu ei se termina si durmurile cele mai grele. :)

Unknown said...

Pantofii sunt ca o completare a fiecareia din noi: cateodata sar in ochi, alteori nu, dar non-stop ne sprijina si ne incalzesc, la propriu si la figurat

Unknown said...

Iubesc pantofii A!urea deoarece sunt unici, toate doamnele isi intorc privrea-nspre ei, nu din invidie, ci pentru a-i admira. Iubesc pantofii A!urea pentru ca nu rasfata doar privirea, ci imi rasfata picioarele atunci cand ii incalt.

Unknown said...

Pentru ca ne fac mai frumoase:)

Anonymous said...

Pantofii constituie cel mai frumos accesoriu al unei femei si pe mine ma fac sa ma simt ca o printesa. Exact asa cum s-a simtit Cenusareasa cand a incaltat pantofii de clestar.

Unknown said...

Pentru ca imi dezvaluie personalitatea :)

Unknown said...

pentru ca e AIUREA sa explici de ce iubim pantofi ...trebuie doar sa simtim acel ,,ceva,, inexplicabil in cuvinte :)

Unknown said...

Nu port des pantofi, ba chiar sunt destul de baietoasa, insa ii iubesc pentru ca uneori simt nevoia sa arat ca pot fi o femeie eleganta, iar ei imi completeaza tinuta si atitudinea :)

Unknown said...

Why i love high heels? because i can't concentrate in flats.

Unknown said...

Pentru ca dau incredere,completeaza orice tinuta,intaresc atitudinea.Creeaza dependenta,ofera eleganta.Daca mai sunt si personalizati sunt de senzatie!

Unknown said...

Iubesc pantofii pentru ca ma pot transforma intr-o Dorothy care zboara catre Tara Minunilor sufletului ei:) In care tara domneste bucuria, increderea in sine, armonia, iubirea si feminitatea!

Unknown said...

wow...acum am descoperit pantofii A!UREA!!!! Sunt fabulosi...De ce iubesc pantofii? Pt. k iti pot face ziua perfecta, iti dau incredere..este si o vorba ”nu voi privi in jos decat pt a-mi admira pantofii!!!
Sper sa fiu norocoasa castigatoare deoarece vreau sa-i port la nunta mea din toamna :)

Unknown said...

pentru ca ...PANTOFI!! :)
1. Tocurile te fac sa pari mai slaba
2. Tocurile fac picioarele mai lungi
3. Tocurile imbunatatesc postura, tonifica musculatura
4. Tocurile inalte imbunatatesc viata sexuala.

Deci, cum sa nu-i iubesti?!

First there was Cinderella, then there was Carrie Bradshaw.

Unknown said...

Toata lume astie ca, din cele mai vechi timpuri, frumusetea este asociata cu femeia si nimic nu te face mai feminina ca o pereche de pantofi.

Unknown said...

Iubesc pantofii pentru ca ma fac mai increzatoare si mai sigura pe mine :)

Diana said...

Ce ar face o Printesa adevarata in lumea asta fara pantofii potriviti? :) De aceea ii iubesc! ;)

Unknown said...

Iubesc pantofii pentru ca intruchipeaza iubire,feminitate si incredere,cele mai important atuuri ale unei femei.

madelainemarie said...

Pentru ca imi pot face ziua mai frumoasa.

Unknown said...

Imi plac pantofii de dama
Cu siret sau catarama
Ce tin,fedeles,legata o limba
In lumea pe care moda o schimba.

Imi plac pantofii cu talpa din lemn
Care asteapta ,parsivi,doar un semn,
Bocanind incet acelasi cuvant
Invartit,tacticos,ca o moara de vant.

Imi plac pantofii cu tocul inalt
Ce m-ajuta atunci cand vreau sa ma salt
Peste umarul celui ce asteapta,tacut,
Ca pe buzele lui sa-mi las un sarut.

Imi plac pantofii cu botul rotund
Care,parca secrete-mi ascund
Lasand la iveala doar ce le convine,
Dorind sa fie purtati de oricine.

Imi plac pantofii cu talpa platforma
Care nu se sfiesc sa faca reforma,
Dand o tenta de retro la ce e modern
Fara iz desuet,candidand la etern.

Imi plac pantofii din piele intoarsa
Fiindca imi fac ziua frumoasa
Atunci cand pasesc,agale,pe strada
Spre barbatul care vreau sa ma vada.

P.S. Imi plac pantofii A!urea pentru ca sunt o fata A!urea.
Va pup

Unknown said...

Iubesc pantofii pentru eleganta , nebunia si delicatetea cu care reusesc sa ne schimbe personalitatea atunci cand ii purtam, sau ei ne poarta pe noi.

Calypso said...

Pentru ca sunt pantofi! Sunt frumosi si draguti si colorati si atat de... uau! Greu de explicat!

Unknown said...

Ador pantofi de toate felurie aiurea pt ca ma fac sa fiu la fel de aiurea :-D

Unknown said...

Eu eram pana acum 2 ani "fata in tenisi". Aveam toate culorile si ma simteam bine asa.
Asta pana un coleg de munca mi-a spus: "tu nu arati a femeie, zici ca esti o copila de liceu".
Asa am luat decizia sa imi cumpar prima pereche de pantofi cu toc, gandindu-ma ca ii port o zi si apoi ma intorc la tenisi.
Dar ce sa vezi? Mi-a placut de mine asa, mi-au placut reactiile provocate.

Asa am ajuns acum sa am un dulap plin de pantofi cu toc, in culori si modele variate.
Am facut asa o pasiune pentru ei, incat asta primesc de 8 martie, de ziua mea, de ziua noastra, de Craciun :)

Unknown said...

Iubesc pantofii pentru ca sunt piesa de rezistenta intr-un outfit. Nu ai cum sa gresesti daca pantofii sunt extraordinari!

Femme Mystique said...

"Give a girl the right shoes, and she can conquer the world." - Marilyn Monroe si cu asta am zis tot ce era de zis. Incontinuare e un slogan bun de urmat.

Unknown said...

Why do i love shoes??
They are better that chocolate, you can have as many as you want and you ll never get fat, they make you look gorgeous instantly.
They are the supreme accessory <3

Unknown said...
This comment has been removed by the author.
Unknown said...

Acum cativa ani, am primit in dar de la mama o pereche de pantofi din piele intoarsa visinii cu sireturi din matase. I-am ingradit din prima clipa, pot spune ca mi-au indrumat pasii catre persoane care ulterior mi-au devenit prieteni, catre locuri fromoase dar si catre increderea in mine ! Fiecare pereche de pantofi are povestea sa. Felicitari pt. ceea ce faceti ! Ps. Numele meu e Cezara Serb, doar ca am folosit contul tatei :)

Unknown said...

Pantoful cu toc este simbolul feminitatii si purtat ca atare iti innobileaza stilul cu finete, rafinament si eleganta. Cum sa nu- adori, cand iti lumineaza ziua, aducandu-ti zambetul pe buze!?

Wendy said...

cum sa nu iubesc pantofii ? <3 ii iubesc pentru ca ei definesc feminitatea.:

Cristina said...

Iubesc pantofii pentru că pun in evidenta feminitatea si au clasă

Iulia Mogosanu said...

Because shoes+women=love at first sight!
Pentru ca o pereche de pantofi ''aiuriti'' scot garantat orice tinuta din anominat!

Pentru ca desi nu exista unitate de masura care sa exprime dragostea;dragostea femeilor pentru pantofi se masoara in numarul de perechi cumparate!

Pentru ca ne inalta insa in acelasi timp pastreaza contactul cu solul!

Jude Emilia said...

#Keep Aiurea and Love Shoes!

ginny said...

Pantofi, in toate formele si culorile! Cum sa nu ii iubesti? Cu pantofii potriviti, o femeie poate cuceri lumea :)

Unknown said...

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!urea! Daca esti femeie,este imposibil sa nu iubesti pantofii de toate felurile dar mai ales pe cei cu toc. Oricum, ce nu fac femeile pentru un picior sculptat si 10 cm in plus(pe inaltime)? :)

Mihaela said...

Pantofii imi pun lumea la picioare!

Manea Ioana Silvia said...

Iubesc pantofii pentru ca acestia reprezinta o modalitate de exprimare, o definire a gusturilor si trairilor. Daca pare prea mult spus, atunci ganditi-va numai la faptul ca nu vei dori sa porti o pereche de pantofi cu tocuri de 11 cm intr-o zi in care intervine o febra musculara, ci poate vei opta pentru ceva mai jos si mai comod, asa cum in zilele in care ne simtim fabuloase vom opta pentru variante sexy, pline de personalitate. Iubesc pantofii pentru ca exprima ceea ce nu pot sa exprim singura.

Muffin bouquets said...

Orice femeie care poarta o pereche de pantofi care ii plac, are atitudine, este feminina si se simte minunat in pielea ei.

Unknown said...

Iubesc pantofii pur si simplu! <3 Nu imi permit sa dau bani asa multi pt ei, dar ii ador...iar pantofii creati de A!urea Concept sunt nemaipomeniti!
Multa inspiratie si succes pe mai departe va doresc!! :)

Unknown said...

Pantofii sunt, de departe, cel mai important accesoriu al unei femei. Pantofii cu toc, in special, iti pun in valoare delicatetea feminina, personalitatea si atitudinea. De aceea iubesc pantofii si nu ma satur niciodata de ei!

Paula said...

Iubim pantofii pentru ca ei te transformă și iți dau siguranșă și încredere atunci când pășești!

Unknown said...

Nu imi pot inchipui o tinuta complete fara pantofi. Fie ei comozi, eleganti, de alergat, de iesit la piata.... pantofii ma insotesc oriunde. Cum sa nu ii iubesc? Fara ei ma simt goala.

Unknown said...

Iubesc pantofii deoarece atunci cand ii port ma simt fericita , ma simt tot mai mult eu si imi dau incredere in mine.

Unknown said...

momentul in care atingi pielea, in care observi culoarea, modelul, tocul, modul in care este decupat,finisajul.....ahhh cum sa nu ii iubesti?

Unknown said...

Pantofii prin stilul lor unic au putere de expresie,sex-appeal,simplitate-tot ce imi doresc de la pantofii mei de vis.Totusi,pantofii nu inseamna nimic pana cand o femeie frumoasa nu le da viata.

Pe acorduri de chitara,sufletul vibreaza said...

Te fac sa radiezi si te scot din anonimat:)

Unknown said...

Ador pantofii mai ceva ca Carrie Bradshaw, in Totul despre Sex !!! Povestea noastra de "dragoste" a inceput cu mult timp in urma, inca de cand am putut sta in picioare, pe pantofii cu toc ai mamei, adica de la vreo 5 anisori impliniti ai mei. Avand in vedere ca acum am douazeci si ceva (mai mult), deja ne indreptam catre "nunta de argint", dupa o relatie cu suisuri si coborasuri, cu pasiune mistuitoare, dorinte si multe vise implinite. Pentru mine a avea o pereche de pantofi noua echivaleaza cu a senzatia pe care o ai cand mananci intr-o vara torida o inghetata racoroasa de lamaie. Cu toc, fara, decupati, platforme, u name it ... I have it ! I want it ! Niciodata nu ai destui pantofi si niciodata nu ai destule haine cu care sa-i poti asorta. I love shoes and shoes love me. Imi dau eleganta, comoditate, ma fac mai increzatoare, mai fericita. De aceea iubesc pantofii si vreau sa am cele mai frumoase perechi in colectia mea.

Unknown said...

Share FB: https://www.facebook.com/carmen.fiz.5/posts/522546407885175
Id Fb: Anaid Anaid Anaid

Unknown said...

Hmmm, de ce iubesc pantofii... Raspunsul in detaliu m-ar tine cel putin cateva ore in fata computerului. Pe scurt insa, pentru mine pantofii sunt o stare.Ei imi coloreaza viata, ma fac mai optimista si mai increzatoare in fortele proprii.

Unknown said...

Pantofii..ahh..cum sa nu-i iubesti? Tocmai ei care te fac sa te simti increzatoare si te inalta si la propriu si la figurat, care sunt mereu langa tine sa te scoata din impas din orice situatie..o pereche de pantofi te poate face sa te simti ca si cum ai avea alaturi cea mai buna prietena chiar si in momentele de singuratate..ahh..ce iubire nemarginita pantofii

Unknown said...

Iubesc pantofii pentru ca sunt parte din personalitatea mea:D

Unknown said...

Iubesc pantofii deoarece atunci cand ii port ma simt fericita , ma simt tot mai mult eu si imi dau incredere in mine.

Unknown said...

Iubesc pantofii deoarece atunci cand ii port ma simt fericita , ma simt tot mai mult eu si imi dau incredere in mine.

Unknown said...

Cum sa nu-i iubesti cand ei te fac sa te simti minunat indiferent de locul in care te afli?

Unknown said...

Iubesc pantofii pentru ca imi creeaza amintiri...pentru ca asociez momente importante din viata mea cu perechea de pantofi pe care am purtat-o in acele clipe...pentru ca sunt mai mult decat o necesitate sau un accesoriu, reprezinta o stare de spirit, o atitudine..

Unknown said...

Pentru ca sunt cu personalitate si poveste! te fac sa te simti speciala, atragatoare si stilata !

Unknown said...

Viata, in pantofii mei … Desi la inceput pantofii nu au nici o valoare sentimentala pentru noi femeile,totul se schimba pe parcurs … Viata capata sens cu fiecare pereche de pantofi pe care ajungem sa o incaltam ... Copile fiind niciodata nu intelegem de ce piciorusele noastre micute poarta povara unor neintelese incaltari .. de ce pur si simplu ne este interzis sa simtim roua, pamantul rece sau iarba verde sub propriile noastre calcaie .. de aceea parca cautam permanent sa scapam de ei… Acum nu mai este deloc asa …
Ca sa inteleg importanta si rostul pantofiilor in viata-mi a trebuit sa cresc, si odata cu fetita care s-a transformat usor usor in femeia de azi au crescut si incaltarile mele … mi-am trait timpul prin fiecare pereche de pantofi pe care am avut-o ... am facut pasi de bebelusi cu pantofi micuti pentru vise mari … am impartasit primul sarut pe varfuri de pantofi rosi,cu toc … am dansat primul meu vals in ritmul unor pantofi navalnici … pastrez in fiecare zi cicatricea lasata de pantofi incomozi … Alerg intr-o lume plina de pantofi anonimi, care imi fura privirea neincetat ... Ma las permanent ghidata de proprii-mi pantofi pentru ca ei singuri stiu drumul inapoi spre casa … Zi de zi imi las amprenta intr-un univers care e descoperit cu fiecare pas pe care il fac …
Si totusi, de ce noi femeile iubim atat de mult pantofii? …
... Pantofii, piesa vestimentara nelipsita din viata oricarei femei ce descopera fiecare nou drum alaturi de ei … Pantofii, fara de care nu ai putea sa dansezi in ploaie si sa nu te uzi … Pantofii, impresia placuta pe care o lasi peste tot pe unde treci … Pantofii, accesoriul care imbatraneste la fel de frumos cum imbatraneste chipul unei frumoase femei … Pantofii, iubirea fiecarei femei despartite de un unic trup, regasiti la o atingere de brat … Pantofii, cel putin 4 perechi pe care orice femeie le incalta pentru fiecare nou anotimp … Pantofii, accesoriul cu care impartasesti fiecare vis mergand drept inainte, dar pe care refuzi sa ii imparti cu ceilalti .. Pantofii, amintirea draga a fiecarui pas parcurs …
Orice poveste de viata traita se scrie …. cu o pereche de pantofi potrivita .. Si da, orice pereche de pantofi are povestea ei … Viata-mi, momentele-mi, amintirile-mi sunt intiparite in fiecare perche de pantofi pe care o detin ... Si, cu greu renunt la o pereche de pantofi,pentru ca e ca si cum m-as desparti de o bucatica de viata traita … Ma bucur sa pasesc in fiecare zi intr-un univers plin de pantofi colorati, neingrijiti imperfecti si chiar plini de noroi, pentru ca pentru mine inseamna sa pasesc de fapt intr-o lume a povestilor traite de cei din jurul meu, cu eleganta si gratie … Si, da vreau sa imi spun propria-mi poveste prin ai mei pantofi … la fel de bine cum pot deslusi povestea fiecaruia doar privindu-le pantofii …

amaria said...

Buna Cristina! Sunt Maria, daca mai tii minte urbnstyle :) Ma bucur sa te regasesc si inca aratand asa de bine si fiind un antreprenor de succes! Felicitari!

de cand sunt mica ma uitam cu jind la pantofii mamei si imi doream sa cresc mai repede ca sa pot sa incalt si eu asa ceva si uite ca am crescut si acum imi fac de cap :) culori care mai de care, cu toc sau fara toc, pantofii sunt cu siguranta o dragoste si o poveste

ca de exemplu ultimii pantofi cumparati unii rosii cu toc au o istorie http://ro-urbnstyle.blogspot.ro/2015/01/why-denis.html

iti doresc sa ajungi la un nivel cat mai mare de profesionalism si de clienti fericiti de achizitiile lor!

imi plac mult pantofii din ultima colectie, cei cu inimioara sunt geniali dar si cei cu randunele sunt faini!

numai bine de la Constanta, Maria
http://ro-urbnstyle.blogspot.ro/