Friday, February 6, 2015

The New A!urealand!


Girls, nu ne-am mai auzit de foarte mult timp, asa ca, astazi am decis sa povestim putin despre ce inseamna A!urea si despre schimbarile pe care vi le-am pregatit in noul an. In primul rand, ma bucur sa va anunt ca in curand vom povesti pe noul site Atelier A!urea, care va avea o infatisare diferita - mult mai chic, posibilitatea de shopping online, dar si multe surprize. Eu sunt extrem de entuziasmata si sper ca voi, fetele aiurite, sa va bucurati la fel de mult si sa descoperiti tot felul de goodies acolo!



Pana atunci, va invit cu mare drag pe pagina de Facebook Atelier A!urea. Acolo veti gasi ultimele noutati, cadourile pentru voi, dar puteti lasa si comenzi. Fie ca va doriti o tinuta inedita, care sa va scoata din anonimat, la orice tip de eveniment important din viata voastra, fie ca optati pentru o pereche de pantofi pictati manual sau aveti nevoie de consiliere vestimentara, Atelier A!urea este locul unde le gasesti. In plus, sesiunea de styling este gratuita, deoarece, pentru mine este important sa ne cunoastem, sa ne descoperim reciproc si sa ne imprietenim in stilul aiurea. 



Si pentru ca Valentine's Day se apropie cu pasi rapizi, va propun rochia ideala pentru o intalnire hot, alaturi de iubitul vostru. Rochia are corsaj din dantela, clos amplu cu pliuri late si este din tafta organza si tulle. Ceea ce este inedit este braul care se leaga precum o cravata. O puteti accesoriza cu o pereche de stiletto cu toc de 9/10/11 cm, special ganditi pentru calapodul vostru, pe care ii puteti personaliza asa cum va trece prin minte. Sau puteti arunca un ochi in colectia deja existenta - aici
Daca va doriti acest model, sau ceva similar, lasati-mi un mesaj pe WhatsApp: 0742 125 222 sau un apel la: 0733 303 038. 

Welcome to A!urealand si nu uita sa "Fii A!urea"! :)








2 comments:

Unknown said...

Pantofii si poseta sunt cele mai frumoase inventii create pentru femei. Le iubesc pentru imi dau un plus de feminitate, si se muleaza (diversele modele si stiluri) dupa starea mea de spirit.

Unknown said...

Bigamia este interzisa, dar un harem al pantofilor este complet legal.Poti avea cati pantofi iti pofteste inima!