Thursday, April 30, 2015

O pereche de pantofi – 3 ţinute

Ne place în mod excepţional să ne jucăm cu texturi şi culori pentru a crea ţinute cât mai excentrice şi interesante, menite să întoarcă capetele privitorilor.

Asortăm în mod ciudat o pereche de tenişi albi la o rochie de seară. Tenesii sunt versatili şi chiar marii designeri ai lumii au spus că se poate. Deci trecem la acţiune şi îi asortăm la orice, de la ţinute cu dress code black ţie la rochia de nuntă, uitând cumva de ţinutele sport la care ne gândim că cel mai bine se potrivesc o pereche de stilettos.

Deşi combinaţiile ciudate sunt la mare căutare, nu toate combinaţiile sunt fericite. Ideal ar fi să urmărim tendinţele momentului şi ceea ce propun specialiştii în domeniu, dar şi să potrivim încălţările activităţii pe care urmează să o facem. Este destul de greu alergi la maraton într-o pereche de stilettos, nu crezi?

Ne-am gândit să va propunem trei ţinute la care să asortăm o singură pereche de pantofi.
O pereche de pantofi roşii Minnie Style.


1.O pereche de pantofi roşii îţi pot oferi o evadare din rutină zilnică şi îţi pot transformă radical ţinută office de zi cu zi. O fustă nude, de tip creion lungă până la genunchi, asortată cu o cămaşă albă din mătase sau orice alt material fuid şi minunăţii pantofi roşii. Te vor face să te simţi că o adevărată profesionistă şi regina a stilului. Accesoriile trebuie să rămână minimale, o pereche de cercei discreţi şi o geantă neagră simplă sunt mai mult decât suficiente.2.Pentru o petrecere pretenţioasă, la care ai dress code “cocktail”, poţi realiza uşor o ţinută demnă de ţinut minte folosind cea mai clasică rochie care o ai în dulap, celebra “little black dress”. Condiţia de baza este însă că rochia să depăşească linia genunchilor. Un colier statement din pietre negre, un clutch preţios golden şi perechea de pantofi roşii. Nu ai cum să greşeşti cu această combinaţie rafinată şi sofisticată în acelaşi timp.
3.Pentru o seară în club tot ce trebuie să faci este să asortezi perechea de pantofi roşii unei rochii negre mulată pe corp, de preferat dintr-un material preţios. Un clutch negru silver te va scoate imediat din încurcătură şi va completă frumos ţinută. Tot ce mai ai nevoie este un zâmbet larg şi bună dispoziţie.

No comments: