Tuesday, April 28, 2015

Tips & Tricks – Cum scoatem din anonimat tinutele office

Fiecare dintre noi adoră să fie unică şi specială, dar când trebuie să mergi la birou, nimic nu este mai dificil decât să te îmbraci conform codului office şi să îţi exprimi personalitatea în acelaşi timp.

Ţinutele de birou pot părea uneori o uniformă pe care trebuie să o porţi de luni până vineri, culori serioase, fuste creion, cămăşi şi sacouri. Culori precum roşu sau portocaliu solar nu îşi au locul şi nici imprimeurile haioase nu se regăsesc în ţinutele office. Seriozitatea este cuvântul de baza.

Nimic mai adevărat, dar regulile sunt făcute pentru a fi încălcate, sau cel puţin ocolite.

O ţinută compusă din fustă creion neagră, cămaşă bleu ciel şi sacou negru, poate fi uşor scoasă din anonimat cu o pereche de stilettos într-o culoare caldă, pictaţi manual sau cu accesorii interesante. Regulă “fără imprimeuri” nu se aplică şi atunci când vorbim despre pantofi.
Poţi să îţi îmbunătăţeşti ţinuta folosind că accesoriu o eşarfă colorată. O eşarfă pătrată de dimensiuni mici poate fi purtată “stewardess style” legată cu un nod mic într-o parte. O eşarfă de tip şal, de dimensiuni mai mari, poate fi înfăşurată larg în jurul gâtului astfel încât să formeze falduri largi. Îţi va da un aer şic şi sofisticat.
De asemenea, pentru a ieşi din anonimat, poţi folosi coliere statement. Colierele de mari dimensiuni care au făcut furori încă din anii trecuţi, sunt accesorii ce transformă orice ţinută banală într-un adevărat spectacol. Alege coilere handmade, din materiale naturale sau reciclabile pentru a da o notă cu adevărat personală ţinutei tale.


No comments: