Sunday, March 22, 2015

A!urea - in ton cu cele mai hot tendite de moda in primavara 2015!

Se spune ca tendintele sunt trecatoare, stilul ramane! Cu toate astea, ne place sa urmarim ultimele trenduri in materie de fashion, sa tinem pasul cu moda si sa ne completam garderoba, in fiecare sezon, cu piese must have. Iar daca reusim sa alegem acel item inedit care sa se plieze pe propria personalitate, sa ne vina bine, dar sa respecte si cerintele din moda, atunci, cu siguranta, vorbim de o investitie buna. 

Iata ce nu trebuie sa iti lipseasca din garderoba, in primavara 2015:

1. Imprimeul inflorat - este printre cele mai ravnite trenduri ale acestui anotimp. Asta pentru ca moda anilor '70 revine in forta, dar se reinventeaza! Astfel, este vorba de o abordare mai subtila a decadei. Imprimeul floral poate fi regasit pe rochia A!urea din organza, cu tutu turqoise detasabil. O poti purta la un cocktail party, sau poti atasa tutul pentru a da startul unei nopti disco. Truc a!iurit: pantofii A!UREA pot avea o funda la spate din materialul rochiei. Imprimeul floral iti va face primavara mai frumoasa!






2. Bulinele - vazute pe toate podiumurile de moda in acest sezon. Fie ca vorbim de cele monocrome sau modele, e clar ca ai nevoie de un obiect vestimentar imbulinat. Noi iti propunem o rochie rosie cu imprimeu polka, care sa te duca cu gandul la diva Marilyn Monroe, accesorizata cu un colier de perle si o pereche de stiletto A!urea. 



3. Fusta petrecuta - un item care va face furori in randul pasionatelor de moda. Este extrem de sexy, dar daca o asortezi cu o camasa alba si un pantof cu toc mic, atunci poate fi purtata si la birou. Combin-o si cu un T-shirt si o pereche de incaltari sport pentru un look casual. Un mic sfat este de a nu folosi pantofi extrem de decupati deoarece ii va da un aspect un pic vulgar. Propunerea noastra: stiletto Atelier A!urea care pot fi comandati in orice nuanta. 



4. Fusta midi - un item usor de purtat, daca tii cont de cateva reguli. Vei arata senzational intr-o fusta midi cu influente vintage. Acestea se pot purta cu crop-topuri, cu camasi din jeans sau bluze din materiale fluide. Daca pui in picioare si pantofi cu toc inalt A!UREA, vei arata extrem de senzuala, oriunde alegi sa mergi.  


Daca iti e greu sa selectezi piesele potrivite pentru tine sau nu ai timp, specialistii A!urea iti vin in ajutor. Ceea ce trebuie sa stii este ca la A!urea totul incepe cu o programare in showroom, iar povestea continua cu alegerea tinutei dorite in functie de stilul tau, cu alegerea sau conceperea perechii de pantofi care sa se plieze perfect pe piciorul tau, include si consiliere vestimentara si de styling gratuite si continua cu o cafea unde vom povesti si vom afla impreuna mai multe despre stilul tau vestimentar. Tot ceea ce se vede in imagini poate fi regandit in functie de nuanta preferata. 
La A!urea ne dorim sa intelegem fiecare clienta si sa ii oferim tinute pentru silueta si personalitatea ei. Ne dorim sa devenim cele mai bune prietene a!urite, deoarece Atelier A!UREA inseamna, inainte de toate, femei fericite, care vor lucruri speciale dar accesibile si nu isi doresc sa poarte aceeasi rochie ca altcineva, asa cum se intampla cand cumperi haine, pantofi sau accesorii din magazinele de masa. Iti propun sa ne cunoastem mai bine si sa imi dai de veste cand vrei sa intri in universul A!UREA! :)








LIVRARE GRATUITA 
Timp de livrare oriunde in tara: 10zile
A!urea Showroom: Str. Galita 25, Bucuresti
Telefon: 
0733 303 038 / 0742 125 222 (whatsApp activat)


No comments: