Tuesday, March 3, 2015

O a!urita sau un designer intr-o lume A!urea!



Prietenii spun despre mine ca sunt o a!urita, dar eu as spune ca sunt o femeie care a luptat pentru visul ei de a deveni designer, intr-o lume atat de a!urita. Pare simplu si deloc a!urea, dar cu toate astea a fost nevoie de ani de zile pentru a ajunge aici. Asa ca azi am decis sa va povestesc mai multe despre mine: Cristina Ivan si sa va las sa patrundeti in universul meu.


Sa incepem, asadar, povestea! In 2007 am decis sa demisionez dintr-o corporatie si sa merg pe un alt drum. Pasionata de stil, m-am orientat catre corpuri de iluminat, pantofi personalizati si styling de moda. Ma regaseam in toate cele 3 pasiuni si simteam ca se imbina frumos, fiecare fiind o alta reprezentare a frumosului. Asa a pornit la acea vreme naiveDesign, un proiect prin care am creat in laboratoriul propriu tot felul de lampi din materiale reciclate sau obiecte atipice (teluri, nasturi). Imi amintesc cu drag de regandirea sistemului de iluminat din localul LaScena si expozitia din Casa Miclescu Bossy initiata de OAR.


In 2010, impreuna cu doua prietene foarte dragi, am lansat Atelier A!UREA. Acest concept inseamna atunci un twist armonios intre piese vintage-retro si accesorii contemporane sau invers. Simteam ca asta lipsea Bucurestiului la acea vreme si ca femeile isi doresc sa experimenteze mai mult. In 2012 Atelier A!urea participa la "Sofia Design Week" in urma alegerii Puma Romania ca si designer care sa faca live tricouri si genti personalizate. In 2013 am fost invitata de agentia Starcom sa sustin creativitatea tinerilor si sa ii inspir in a si-o dezvolta. In acelasi an, am gandit defilarea cu tematica retro din cadrul lansarii Geta Voinea Salon. 



In 2014 am facut parte, in calitate de costume designer, din echipa de productie a reclamei internationale "Instrumentarium", Finlanda. Tot aici am gandit si un photo shooting cu tinute dedicate pentru diverse stari.


La finalul lui 2014 s-a intamplat marea schimbare atat pentru mine, dar si pentru A!UREA. Am decis sa regandesc acest brand, iar astazi A!UREA inseamna haine si incaltaminte create sub propriul brand. Ceea ce posibil ca ati observat este ca A!UREA nu tine cont de anume tendinte, ci se adreseaza femeilor care isi doresc o tinuta speciala, care adora pantofii in toate formele si culorile si care se simt bine cu ele insele. Ceea ce poate nu stiti este ca, daca vii la A!UREA, o sa ma bucure sa iti ofer cateva idei de styling, idei despre o schimbare de look si vom gasi impreuna outfitul ideal care sa se plieze pe personalitatea ta. Imi poti scrie oricand sau putem programa o intalnire la showroom (Galita 25), asa ca te astept sa pasesti alaturi de mine in lumea A!UREA!



Dincolo de aparitii in media, de colaborari, de evenimente si proiecte, mai presus de toate acestea sunteti voi cele care purtati A!UREA. Imi doresc sa va simtiti minunat in tinutele a!urite si sa descoperiti obiecte vestimentare si pantofi pe care sa ii iubiti si sa simtiti ca va reprezinta!

Pupici a!uriti!

Contact: 0742.125.222 (Whatsapp) sau 0733.303.038 (Telefon).


No comments: