Wednesday, March 18, 2015

Cinderella si-ar fi dorit pantofii A!UREA !

Ati visat vreodata la povestea Cenusaresei si la cat de frumos ar fi sa existe o Zana Buna care sa va transforme intr-o clipita tinuta, machiajul si accesoriile, astfel incat sa straluciti? 
Cu siguranta fiecare femeie are acest vis, fie ca a gasit deja printul, fie ca inca il mai cauta cu speranta. Iubirea e mai complicat sa apara fix cand o doresti, dar partea cu schimbarea este posibila la Atelier A!UREA!




Poate va vine greu sa credeti, asa ca va invit cu drag sa ma vizitati in showroomul A!UREA, sa povestim despre o schimbare de look, sa scotocim impreuna prin cufarul de comori a!urite pentru a va gasi tinuta perfecta si modelul dorit de pantofi, unicat si special creati pentru piciorul vostru, cu pictura sau aplicatiile alese, asa cum se potriveau perfect Cenusaresei pantofii de cristal. Iar daca nu aveti timp pentru a trece pe acasa dupa serviciu, echipa A!UREA va ajuta sa va transformati intr-o aparitie remarcabila, perfecta pentru orice tip de eveniment. Va oferim consiliere vestimentara, trucuri de styling si idei despre o schimbare in garderoba. O sa va spun un secret: pana si pila de unghii se poate gasi in lumea A!UREA, asa ca puteti sa va relaxati si sa va bucurati de lucrurile minunate care vi se intampla. De restul ne ocupam noi!



Sa revenim putin la pantofii pe care,cu siguranta, chiar si Cinderella si i-ar fi dorit. Ceea ce trebuie sa stiti despre pantofii A!UREA este ca sunt altfel, asa cum nu exista in niciun alt magazin, sunt realizati din dorinta de a face lumea mai frumoasa sau la cererea celor care ne provoaca cu tot felul de idei. De altfel, Atelier A!urea este si primul brand romanesc care a folosit pictura manuala pe pantofi.  Modelele sunt unicat, iar cele deja existente pot fi realizate in diferite nuante si in combinatia preferata. Fie ca sunt pictati manual, cu aplicatii sau cu diverse texturi din piele, acestea se pot combina a!urea cu rochii, fuste si bluze. Putem pune pe pantof chiar o fundita din materialul rochiei sau picta acelasi model pe ambele itemuri. Cert este ca nimic din ce veti purta nu va fi plictisitor si ca veti intoarce capetele! Asa cum Cenusareasa a uimit toata multimea la bal, asa se va petrece si cu cele care aleg sa poarte A!urea.




Cu putina imaginatie putem pune la cale chiar si propriul design de pantofi. Alegeti modelul, calapodul, tocul, culoarea, designul, iar A!UREA iti va realiza perechea dorita. Cuvantul de ordine este calitate, deoarece atat cusaturile, materialele, dar si aplicatiile sunt impecabile. Nici legat de pret nu trebuie sa va ingrijorati! Acestea pornesc de la 220RON pentru sandale/balerini/pantofi fara toc si cresc in functie de materialul folosit. Stiletto A!urea sunt 280RON, iar botinele de primavara doar 320RON.






CONCURS!
Ca orice Zana Buna a!urita, nu pot incheia inainte de a va oferi un cadou. Am 3 vouchere a cate 50 de lei pe care le puteti folosi la comandarea unei perechi de pantofi Atelier A!UREA. Pentru aceasta va provoc sa postati o poza pe Instagram cu hashtag-ul #pantofipictatimanual, de azi pana duminica, ora 23:59, in care sa imi aratati varianta voastra creativa care sa ilustreze povestea pantofului pierdut a Cenusaresei. Cele mai inspirate idei vor fi selectate si premiate. In plus, le vom invita la un ceai in showroom-ul A!UREA pentru o sesiune foto inedita! Mult succes si creativitate!



La final, am o singura intrebare: ce pantofi crezi ca si-ar fi ales Cenusareasa? :)

LIVRARE GRATUITA
Timp de livrare oriunde in tara: 10zile
A!urea Showroom: Str. Galita 25, Bucuresti
Telefon: 
0733 303 038 / 0742 125 222 (whatsApp activat)


No comments: