Wednesday, March 23, 2011

Un nou proiect A!UREA cu aroma frantuzita

Well girls,

Pe final de martie, echipa Aiurea are onorata placere de a va prezenta proiectul "Street Looks à Bucarest", ce ne maguleste pe noi toate, ca “fetite dulci de Bucuresti” ce suntem :)

Proiectul a luat nastere la propunerea simpaticului Antoine Calvino, jurnalist francez al revistelor Glamour Paris si Grazia, intampinat cu mult entuziasm de catre a noastra “aiurita” Cristina Ivan, cea care s-a ocupat de capturarea imaginilor de efect a celor mai interesante outfituri, purtate cu o atitudine pe masura de tinerele nonconformiste bucurestene.



Dorim sa ii multumim lui Antoine pentru increderea acordata, de a se lasa pe mana unor aiurite, spre a impartasii o imagine tres chic cititoarelor parizience in ceea ce priveste cochetele noastre fete de pe promenada Micului Paris :)



Revenind la motivul principal al vizitei lui Antoine la Bucuresti, trebuie sa va marturisim ca am fost magulite de imaginea pe care Antoine a incropit-o despre Bucuresti in articolul sau “Nopti de neuitat”. Ideea articolului a pornit de la dorinta de a-si motiva parizienii sa ne viziteze capitala prin posibilitatile multiple de a-si petrece un weekend de noapti albe cu adevarat ispititor.

Atelier Aiurea a fost ales ca oprirea numarul 1 de pe itinerariul savarsit de el, ca fiind locul unde iti incepi voiajul turistic.

“1. Inainte de toate vizitati “boutique-ul”Atelier Aiurea

Inainte de a va incepe serata, ne putem imbogati garderoba la Atelier Aiurea. Cristina a adunat in acest boutique creatiile mai multor designeri romani talentati, dar si o multime de obiecte vintage cu care le asorteaza intr-o maniera aparte. Piesa noastra favorita? O rochie neagra Gianfranco Ferre din anii 80’ accesorizata cu un jabou princiar fuschia cu dungi, epoleti romani imbracati in pene si o palarie fantezista impodobita cu o floare din hartie si o panglica de tulle neagra.”


Sursa Grazia Magazine, Paris (editat in 160 000 exemplare/saptamana)





Recomandarile noastre melodioase pentru a va insoti randurile de mai sus sunt:

Edith Piaf - La Vie En Rose

Cristian Vasile: Iubesc femeia, Zaraza, Aprinde o tigare...

Stim ca nu se intampla prea des sa citim in presa straina impresii placute despre Micul nostru Paris si atunci cand totusi se intampla, nu ne ramane decat sa zambim cald si sa ne gandim “ Uite ca se poate! ”.

Noi asa ne-am spus dupa ce l-am intalnit pe Antoine cu care ne-am imprietenit cat am clipit si cu care ne-am petrecut un weekend plin, colorat si vesel! Cateva imagini din periplul nostru urban puteti vedea mai jos :)



















© Antoine Calvino

Cat despre fashionistele noastre dragi, dorim sa le felicitam pentru originalitatea, zambetul si atitudinea cu care isi poarta tinutele tres coco!

Toate tinutele fetelor se regasesc spotted la un simplu click aici.

5 comments:

Stilistele said...

hehe...minunat proiect, sunteti foarte norocoase, iar tinutele publicate sunt foarte misto :*

Cristina Ivan said...

Multumim girls, si noi suntem incantate de acest proiect si ne bucuram ca a venit momentul sa il impartasim cu voi! Speram la o continuare a lui prin care sa aratam frantuzoaicelor si nu numai ca bucurestencele stiu sa isi poarte tinutele cu atitudine si originalitate :) Va pupam si tinem legatura!

Kek said...

multumim pentru complimente ! ne place sa credem ca tinutele fetelor surprise in centrul istoric al orasului dovedesc ca nu doar Bucurestiul este Micul Paris, ci si bucurestencele sunt pe masura pariziencelor! Extrapoland putin, putem spune ca romancele cu stil, se ridica fara probleme la inaltimea frantuzoaicelor :)

fashion doctor said...

draga Cristina!te cunosc de la absolutely fabulous fair,am multe accesorii din magazinul tau,admir munca ta.i follow you,sper sa-mi vizitezi si tu blogul.o zi frumoasa!

Cristina Ivan said...

Multumesc mult pentru aprecieri, ma bucur ca ai gasit in boutique-ul nostru lucrusoare care te-au incantat! Te asteptam oricand cu drag si tinem legatura pe blog, live, la targuri si oriunde ce intampla lucruri faine in oras.. :)

Esti in blog roll-ul nostru, fapt pentru care sigur si noi vom putea afla lucruri noi despre tine!

Numai de bine, cu drag
Cristina