Saturday, July 26, 2008

Be Aiurea!

Well, it's a fact... our shoes can't stay too much in one place :) That's why we decided to take them closer to you by participating to a few contests in printed magazines an on line.

We are officially opening Be Aiurea! competition with Spanzuratoarea and Hangin' Tough, pairs to be found in September edition of Glamour - you can find it in the press stores starting 20 August.

*************************************************************

Spanzuratoarea

Concept: Jocurile copilarieri pot fi reinterpretate
Materiale: piele ecologica lacuita, vopsea, aplicatie material plastic masina/smiley
Model: Sandale plate, decupate in fata, catarama in fata si in spate
Numere disponibile

ciclamen: 35, 36, 39, 40
galben: 36, 40
negru: 35
alb: 36, 37, 38, 39, 40

Modelul Spanzuratoarea doreste sa aduca un zambet pe fetele celor ce-si vor aminti cu nostalgie poate un joc foarte drag in copilarie. Pe un picior este aplicata solutia jocului, iar pe celalalt este desenata spanzuratoarea, exact ca pe vremuri :)), cateve litere fiind deja descoperite. Modelul poate fi purtat la orice tinuta de zi (si nu numai), fiind la o prima vedere un model " cuminte ", dar la o privire mai atenta poate fi accesoriul perfect pentru a invioara intreg outfit-ul.


you may also bid on these pairs at Licitatii.Flu.ro, a charity project run by flu.ro
Membru Licitatii Flu.ro

or you can simply win one! by participating to the hotcity.ro competition







Hangin' Tough

Concept: Este modelul pentru curajoasele cuminti, care-si tin curatenie in
dulapul cu haine :))
Materiale: Textil, piele ecologica, aplcatie de panza si sarma imbracata
Model: Sandale platforme, talpa si toc imbracate in textil, aplicatie pe lateral/toc de schite facute pe panza, umeras in miniatura din sarma imbracata aplicat in fata

Numere disponibile

rosu-alb: 35, 36, 37, 38, 39
albastru-alb: 37
rosu: 38

Am conceput acest model cu gandul la corvoada indatoririlor “de femeie” si in ideea ca expunerea lor poate fi gandita ca si accesoriu pentru un model de sanda de vara, lejera, cu un model vesel, pentru ca dungile nu s-au demodat inca J. Si daca femeia e ‘menita’ sa spele, calce, usuce etc. atunci sa aratam simbolic barbatilor ca si din asta se poate face moda.



ZaZaZoo & Aiurea - doza ta de shopping on line

Well, yes, you could shop 'aiurea' everyday :) at least for the following three days! check this cool shopping store and you won't be disappointed. Three pairs of Aiurea shoes will follow shortly right here

On the 31 of July, you will find Walking the dog could be entertaining :)))

Concept – Unitate impartita…fiecare pantof are o identitate a sa, dar uniti creeaza o singura imagine…una amuzanta, de vara: o tanara domnisoara plimband catelul…
Material – Piele ecologica, aplicatii de panza pictata manual
Model – Balerin inchis, dungi alb-rosii
Numere disponibile- 35, 36, 37, 39

Walking the dog, este un model casual, de vara, simplu, dar de efect, potriviti oricarei varste dar nu oricuiJ Ii poti lua sub talpi atat la terasa, cat si in parc, la mare, dar si prin orasul aglomerat. catelul de pe piciorul tau stang iti va tine de urat J si ii va tine la distanta pe ‘motanii’ nepoftiti.


2 comments:

*Lu* said...

Dar niste preturi unde le aveti afisate?

Girlishutz said...

buna lu, multumim de mesaj, preturile vor fi afisate cat de curand pe zazazoo cand va fi publicat si produsul. Daca talpile tale simt nevoia unui model "aiurea" sub ele, ne poti scrie pe atelier.aiurea@gmail.com si iti spunem si pretul si daca mai este disponibil. numai bine si o vara racoroasa :)

'aiuritele'